Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: balon
Nick(i) oskarżonego(/ych): lunek
Powód skargi: Faworyzacja
Data zdarzenia: 23.12.2025
Dowody: https://streamable.com/ociop0 [2025-12-23 19:57:13] [Output] : âś” Supporter lunek przyjÄ…Ĺ‚ twoje zgĹ‚oszenie!
Opis sytuacji: Gracz Kujawski buguwał blipa na premierze Speedvana, zgłosiłem go po czym przyjął owy Supporter.  Jak widać przyjął reporta chwile przed klipem, co udowadnia, że owy Support powinien już go obserwować. Chwile przed tym zdarzeniem sporo osób również spamiło w i zostawali oni kickowani bądź dostawali warny. W tym przypadku lunek nie zrobił żadnej z tych rzeczy.

• Haha 6

Hej! 

Jak najbardziej go obserwowałem, lecz całą sytuację przejął @amik.fg. Do tego samo "tapowanie W" z tego co wiem nie jest równe bugowaniem blipa (do momentu, kiedy nie wypycha on ludzi z blipa, a podczas mojej obserwacji, widziałem, że nikogo nie wypychał). Całe "przejęcie" sytuacji zostawiam do wglądu Administracja RCON w logach.

Edytowane przez lunek
  • Super 2

Zgadza się, przyjąłem reporta właściwie z niewiedzy, że lunek miał go wcześniej, ledwo przyszedłem na serwer. Samym tapowaniem "W" nie jesteś w stanie zbugować blipa i przepchać kogoś. Klipa wcześniej żadnego nie dosłałeś, a nawet na nim widać, że gracz nie buguje blipa stąd brak kary, zarzut faworyzacji jest bezsensowny.

• Super 4

Skoro samo tapowanie w nie jest bugowaniem blipa, to znaczy, że sporo osób dostało warny bądź kicki za nic. Od zawsze jak uczestniczę w premierach pojazdów, to każdy twierdził, że klikanie w to bugowanie blipa. Pozdrawiam pozostawiam to do ocenienie przez Adm. RCON

• Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.