Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na zwinny.

JebacDarxe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, gdyby nie mój unik, to doszłoby do kolizji. Na drogach San Andreas panuje ruch prawostronny, tym bardziej powinno się tego przestrzegać na autostradzie, gdzie kierowcy jeżdżą z prędkością maksymalną i często nie mają możliwości reakcji, gdy ktoś jedzie nieprzepisowo.

Nawet nie zatrzymałeś się i nie próbowałeś wyjaśnić dlaczego tak się stało, że jechałeś pod prąd, tylko odjechałeś jakby nic się nie stało, stąd moja reakcja na odebranie prawa jazdy, aby nikogo więcej nie spotkała taka sytuacja. 

Administracja nie ma również obowiązku każdorazowo nakładać ostrzeżenia. Wziąłem też pod uwagę, że to Twoja pierwsza kara tego typu, dlatego otrzymałeś ją na 2 godziny.

Edytowane przez zwinny.
  • Super 6
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.