Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o Powrót do frakcji - <nick>

1920Adik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: 1920Adik
Nick: 1920Adik
UID: 95425
Ranga podczas odejścia: Niestety nie pamiętam, minęło już sporo czasu.
Data odejścia z frakcji San Andreas Transport Corporation: Również ciężko mi powiedzieć.
Dowody na przynależność do frakcji: Poniżej wyślę screenshot który znalazłem, więcej dowodów chyba nie znajde.
Powód powrotu: Wróćiłem na serwer po długim czasie i chciałem wrócić również do frakcji, bardzo fajnie mi się grało u was. Byłem też w swoim okresie jednym z najlepszych pracowników więc myślę że postanowicie rozpatrzyć moją prośbę pozytywnie.
Lista kar (Wstaw link do swoich kar w panelu kar na forum. Wystarczy wpisać swój nick w wyszukiwarce, a po wyszukaniu kar - wkleić tutaj link. Przykład linku do moich kar: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=1920adik

image.png

Edytowane przez TheDreamer
Ukrycie rzeczy do których osoby z poza frakcji nie mają dostępu
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.