Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hoolyweed

Michuite
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Michuite
Nick(i) oskarżonego(/ych): Michuite
Powód skargi:  bezpodstawne zabranie prawka na 4dni
Data zdarzenia:  17.12.2025
Dowody: zabrane prawko
Opis sytuacji:  Witam cala administracje sytuacja wygladala tak ze spowodowalem kolizje i uczciwie zaplacilem 100$, poszkodowany chcial 399$ ,jak nie to pisze skarge ,podkreslajac ze za max 300$ naprawił by swoja furke doszczetnie zniszczona, ja po przelaniu mu 100$ ktore mu sie nalezalo dostalem prawko na 4 dni od mlodego wiec leci skarga na niego ,jego uzasadnieniem bylo to ze dal mi warna zebym zaplacil jeszce 230$ . Co z tym zrobicie zalezy od was ale moim zadaniem prawko powinienem odzyskac z gory dzieki i milego  . :))) przecinki zeby bylo latwiej sie polapac 

Edytowane przez Michuite
  • Haha 8
  • Nie lubię tego 1

Witaj. Dostałem zgłoszenie na ciebie. Po chwili, gracz będącym poszkodowanym wysłał mi nagranie. Na nagraniu widać jak wyprzedzasz auto na skrzyżowaniu i uderzasz w skręcającego z pierwszeństwem. 
Po obejrzeniu nagrania, nadałem tobie warna o zwrócenie kosztów naprawy pojazdu dla osoby poszkodowanej. Co prawda 16 minut wcześniej zanim dałem Tobie warna o zwrocie kosztów, wysłałeś graczowi 100$. Natomiast auto przed zdarzeniem na skrzyżowaniu było w 100% naprawione Więc naprawa wyjdzie znacznie więcej niż 100$. Dlatego dostałeś ode mnie warna o zwrot kosztów dla osoby poszkodowanej czyli 230$ dodatkowo. Dałem Ci czas na przelanie pieniędzy ale nie zrobiłeś tego. Zignorowałeś moje polecenie. Musiałem zainterweniować nakładając Tobie karę zabrania prawa jazdy na 4 dni.

Edytowane przez HoolyWeed.
  • Super 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.