Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Police Crew Office - Podsumowanie akademii | Listopad, Grudzień '25❄️☃️

skarbuwka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pc1.png.ed4a48f6b3b85972382f1017f6e6a0b0.png

Następna grupa kandydatów z powodzeniem zakończyła okres przygotowawczy, zdobywając niezbędną wiedzę i umiejętności. Nasza redakcja przygotowała krótkie podsumowanie najważniejszych wydarzeń związanych z okresem trwania Akademii San Andreas Police Department. Zachęcamy do lektury!

pasek.png.e1f8d687743febbd7939503cc29c5a8e.png
 Krótkie podsumowanie statystyk akademii

18 osób pomyślnie przeszło przez proces rekrutacyjny. W trakcie trwania akademii 3 osób opuściło jej szeregi lub zostały z niej wydalone. Do egzaminów przystąpiło łącznie 13 osób, z których 8 uzyskało wynik pozytywny, a 5 osoby wynik negatywny, co po przełożeniu na liczby daje nam zdawalność w wysokości 61%. Podczas całej akademii, Cadeci zrobili łącznie 87 zatrzymań drogowych. 

Podsumowanie 

Nowo przyjęci funkcjonariusze uznali, że najciekawsze szkolenie dotyczyło Zabezpieczeń podstawowych.
Za najmniej interesujące wskazano Zatrzymania, Pomiar prędkości oraz Felony Trafic Stop. Spośród instruktorów wyróżniono @emploi za swoją aktywność, wyrozumiałość i chęć pomocy. Dodatkowo akademicy jednogłośnie uznali wszystkich funkcjonariuszy departamentu za równie pomocnych.

W ramach działań redakcji przeprowadziliśmy ankietę i wywiady, zbierając opinie o szkoleniach.

Wywiady

@Arturek*

Spoiler

Co sądzisz o przebiegu swojego egzaminu, było ciężko?

- Poziom egzaminu był na dość fajnym poziomie, ale stres robi swoje.

Jak oceniasz możliwości pełnoprawnego Funkcjonariusza, lepiej niż na akademii?

- Na to pytanie nie jestem jeszcze wstanie odpowiedzieć, gdyż z pewnego powodu moje wdrożenie na pełnoprawnego pracownika musi chwilowo poczekać. Ale z tego, co się orientuję jest przyjemnie.

Gdzie się widzisz za 5 miesięcy we frakcji?

- Może jakaś Dywizja oraz stopień Police Officer III.

Czy twoje oczekiwania co do frakcji przed dołączeniem były trafne?

- Tak sprawdzałem tę frakcję już 2 razy, za 3 razem jestem pewien wyboru.

Jakaś Rada dla przyszłych Kandydatów do naszej frakcji?

- Oficer wejperson na kanale.

@yeedi.

Spoiler

- W moim przypadku poszło w miarę gładko, większość etapów egzaminu nie przysporzyła mi trudności. 

- Będąc szczerym - za dużo się nie zmieniło, choć odpowiadając na pytanie, owszem jest lepiej. Po zdanym egzaminie jako pełnoprawny funkcjonariusz mogę między innymi wchodzić sam na służbę, nie muszę czekać na funkcjonariusza pełnoprawnego, a także przyjmować zgłoszenia 911 od graczy i samodzielnie używać czatu między frakcyjnego.

- Za 5 miesięcy widzę siebie jako aktywnego funkcjonariusza, ze sporym doświadczeniem. W tym czasie chciałbym stać się członkiem dywizji Highway Patrol, a także uzyskać wysoki stopień frakcyjny.

- Tak, były trafne.

- Wystrzegajcie się BLS

@Acold

Spoiler

- Co sądzę o swoim egzaminie? Jak było się aktywnym na wykładach, wszystko się przeczytało dokładnie przed egzaminem to raczej dla mnie egzamin był formalnością, wiadomo były mikrobłędy, ale one będą zawsze, a sam egzamin i przebieg oceniam bardzo dobrze.

- No tak, w zasadzie jako pełnoprawny robię to samo, co cadet na akademii, bo wiadomo jeszcze nie mam możliwości uczestnictwa w pościgach, jednakże po uzyskaniu tej możliwości idealnie będę się spełniać w tej frakcji.

- Najbardziej widziałbym siebie w SWAT i FA za 5 miesięcy, jednak wiadomo patrząc po zmianach w systemie awansów ciężko mi jest dokładnie określić swój stopień jaki wtedy mogę mieć, ale na pewno jeśli chodzi o dywizje to chciałbym być w tych wymienionych.

- Wiedziałem na co się pisze, od zawsze lubiłem SAPD i klimaty z tym związane, dlatego też oczywiście wszystko jest trafne co prawda na niektóre systemy po zdaniu egzaminu trzeba poczekać ale to już formalność

- Nie bójcie się egzaminów, wystarczy być na wszystkich wykładach, czegoś nie wiecie zgłaszać się do FTO oni są super, służą pomocą i z chęcią robią powtórki wykładów, a egzamin sam w sobie jest na prawdę prosty wystarczy się trochę przyłożyć

@=Szafcio=

Spoiler

- Największy problem miałem jedynie na zatrzymaniu, a reszta raczej przebiegła poprawnie z lekkimi błędami.

- Największym plusem jest to, że mogę wchodzić na służbę, kiedy chce i nie muszę czekać na pełnoprawnych. Mogę pełnić dokładnie taką samą służbę jak inni poza małymi wyjątkami.

- Za 5 miesięcy widzę się w Highway Patrol w szeryfowej regince, która się pojawi w przechowalni frakcyjnej :3.

- Trochę gram na tym serwerze, więc miałem okazje przyglądać się jak to wszystko wygląda i moje oczekiwania były trafne.

- To tylko gra zawsze można 2 raz podejść do egzaminu w następnym rekrutacji. Ważne jest to, żeby cieszyć się rozgrywką i mieć luźną głowę.

@smacznychleb

Spoiler

- Egzamin był wymagający i dość stresujący, dlatego nie wszystko poszło idealnie, ale był dobrze przeprowadzony.

- Dopóki nie skończę potrzebnych kursów, wiele się nie zmieniło, ale stopniowo widać różnicę w obowiązkach.

- Za kilka miesięcy chciałbym trafić do Highway Patrol i działać właśnie w tej dywizji to główny cel.

- Tak, wszystko mniej więcej się sprawdziło

- Przygotować się, być cierpliwym i zaangażowanym i nie stresować się egzaminami jak ja wtedy wszystko pójdzie gładko

@TheTomson

Spoiler

- Uważam, że egzamin był dość przyjemny z nutką stresu jednak co do przebiegu myślę, że został przeprowadzony w pełnym profesjonaliźmie

- Myślę, że wpadło parę dodatkowych możliwości w porównaniu do akademii jednak jeszcze wiele przede mną

- Zakładając, że bedę się wykazywał myślę, że awansuje na stopień koło sierżanta dodatkowo widzę się w dywizji HP i SWAT lub FA i SWAT taki jest zatem mój plan - a jak to mówią czas pokaże

- Generalnie tak, dzięki pozorantom (i tutaj mega szacuneczek) mogłem uczestniczyć w kilku akcjach RP, które był starannie przygotowane i jak to mówią ze smakiem także liczę, że jeszcze będę miał okazje poodgrywać ciekawe RP. Dodatkowo atmosfera wewnątrz frakcyjna również na plus

- Moja rada jest taka, że śmiało składajcie podania jeżeli lubicie spędzić czas na służbie. Grunt to nie bać się słuchać na szkoleniach a reszta sama przyjdzie, także jeżeli tylko macie okazje to chętnie zapraszam i polecam z serduszka

Edytowane przez Jakubexx
  • Super 11