Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji - <Malcolm>

Laguna2GT2.0T
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kolejorz
Nick oskarżonego: Malcolm
Powód: Nieznajomość mapy 
Dowody:mta-screen_2025-12-11_22-36-11.thumb.png.1aa27e6affbfdf6d59385e319d2d31e9.png
Opis sytuacji: Jezdziłem taxi za swoim kolegą kolega pojechał na Northstar Rock, gdy napisałem dla pana Malcolma że chcę na Northstar Rock to ten próbował mi wkręcić że nie ma takiego czegoś jak Northstar Rock i że jest tylko North Rock. Nie jestem pewny ale chyba pan Malcolm wpisał w internet gdzie to jest ponieważ po jakich 30 sekundach dostał olśnienia i zaczął tam jechać. 

• Super 1
  • Haha 7

Witam, faktycznie patrząc po tym co wysłałeś pracownik ZOSTAŁBY ukarany. No ale właśnie zostałby, a nie zostanie. Dlaczego? To bardzo proste, otrzymałem od pracownika nagranie z prawie całej trasy, co w ogólnym rozrachunku nie było potrzebne bo wystarczyło napisać, że dokonywałeś tzw "sprawdzania pracownika". Na nagraniu widać, że faktycznie pracownik zatrzymuje się by sprawdzić dzielnicę. Na mapie z której korzystał faktycznie nie było takiej dzielnicy jak northstar rock (lecz mają posiadać wiedzę, że są dwie różne nazwy tej dzielnicy). Zatrzymał się on na poboczu aby sprawdzić dzielnicę ale szukał jej na mapie, dodatkowo gracz nie stał dłużej jak dziesięć sekund (dokładnie stał 8 sekund), więc nawet gdyby próbował wyszukać tej dzielnicy w internecie zajęłoby mu to znacznie dłużej niż te 8 sekund.

Na koniec dodam tylko:

20. Gracz który wykonuje tzw. "sprawdzanie pracowników" jest traktowany jak troll co za tym idzie kierowca ma prawo odmówić kursu.

Dlatego też, zachęcam @Malcolm aby w takich sytuacjach rezygnować z kursu już w momencie gdy widać taką sytuację jak tutaj.

Skargę odrzucam.

• Super 4
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.