Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

6Shadow9
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Demon3434
Nick(i) oskarżonego(/ych): lunek
Powód skargi: Złamanie poufności o reporcie 
Data zdarzenia: 11.12.2025
Dowody: 
Opis sytuacji:  Witam serdecznie. Support lunek dopuścił się złamania poufności o reporcie. Gracz M3frannek otrzymał wczoraj zakaz prowadzenia na serwerze po czym dziś dostaje komentarz pod swoim profile od tego gracza. Gracz nie wiedział kto napisał na niego reporta.  Więc łącząc kropki iż gracza M3frannek a supporta lunka  łączy organizacja więc jest to pewne że support powiedział kto napisał reporta więc to logiczne że support dopuścił się złamania poufności o reporcie. 

Zrzut ekranu 2025-12-11 214133.png

Edytowane przez 6Shadow9
Do zamknięcia
  • Super 3
  • Haha 4

Hej, dosyć ciekawy zarzut z twojej strony, szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem, że był report na Gracza M3frannek, patrząc na czas nadania kary najprawdopodobniej stałem w tamtym momencie na Spawnie San Fierro czekając na kalendarz, bodajże nawet nie było mnie na /duty, lecz nie dam sobie za to ręki uciąć. To, że owy Gracz jest z nami w organizacji nie jest równe temu, że informację otrzymał ode mnie. Równie dobrze Gracz mógł domyślić się/przypomnieć sobie całą sytuację, bądź nawet dostać informację od kogoś całkowicie innego.

Edytowane przez lunek
  • Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.