Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <xPawel69>

Laguna2GT2.0T
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikoszSzef
Nick(i) oskarżonego(/ych): xPawel69
Powód skargi: Błędne nadanie kary
Data zdarzenia: 11.12.2025
Dowody: [2025-12-11 00:04:01] [Output] : (13) Kolejorz: sorra
[2025-12-11 00:04:01] [Output] : OG > (214) Matixo: Brak składek do końca roku! Rekrutacja do organizacji EKIPA ONTF! Wymagania: 1000 rp | 75h | 14 lat! Discord - https://discord.gg/Ug8VD4krwz
[2025-12-11 00:04:04] [Output] : G> MikeY^: 12 prezentĂłw shaq
[2025-12-11 00:04:06] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza Malcolm!
[2025-12-11 00:04:06] [Output] : (9) Malcolm: leci prawko jak dasz kase odesle
[2025-12-11 00:04:09] [Output] : G> 21JVLSK: w cs mam 250
[2025-12-11 00:04:10] [Output] : ✔ Otrzymałeś 100.00$ od gracza Malcolm!

Opis sytuacji: Jechałem sobie przez sf i nagle na zakręcie wyrzuciło mnie na przeciwny pas i uderzyłem w gracza na motorku o nicku Malcolm!. Od razu wiedziałem że to moja wina więc przeprosilem gracza i mu zapłaciłem, lecz ten oddał mi pieniądze i powiedział że będzie prawko. Nie rozumiem czemu supporter twierdzi że zapłata nie równa się brak konsekwencji bo jeśli by tak było to większość graczy chodziła by na piechotę. Nie każdy jest idealny i wypadki się zdarzają ja od razu wiedziałem że to moja wina więc zapłaciłem za szkody. 

• Super 8
  • Haha 5

Witam.

Jak dobrze wiesz, straciłeś prawo jazdy z powodu jazdy pod prąd, która poskutkowała zderzeniem z nadjeżdżającym graczem. Owszem, chciałeś zapłacić graczowi za powstałe uszkodzenia, lecz tak jak Ci pisałem - zapłata za powstałe zdarzenie nie zwalnia Cię z odpowiedzialności.

• Super 9
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

Dobra czyli rozumiem że nawet jeśli ty przypadkowo walniesz w jakiegoś gracza i mu zapłacisz to i tak dostaniesz prawko ponieważ jak to mówisz zapłata nie zwalnia ciebie z odpowiedzialności. jeśli zapłata nie zwalnia z odpowiedzialności to dlaczego w ogóle płacić graczom gdy i tak będą te same konsekwencje

Edytowane przez Kolejorz
  • Super 3
  • Haha 3
  • Lubię to! 6
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.