Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

bialyja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bialyja
Nick(i) oskarżonego(/ych): Bolesny
Powód skargi: Niekompetentne zachowanie jak na range administratora.
Data zdarzenia: 09.12.2025
Dowody: 

Opis sytuacji:  Administrator w sposób niekompetentny wykonuje swoje obowiązki. Rozumiem, że skarga została odrzucona nie miałem wielkich oczekiwań bo wiem jak admini traktują Euzebiusza. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Dlaczego administracja publicznie próbuje mnie ośmieszyć i w ostatnim czasie podchodzi do mojej osoby w sposób niekompetentny. Tutaj wklejam przykład i już tłumacze co jest nie tak dla tych którzy nie zauważyli.

,,Natomiast analizując logi, to prowokujesz Euzebiusza już jakiś czas i on ci kiedyś napisał ile doli tobie liczy."  Proszę mi wytłumaczyć co mają moje dawne prowokacje do skargi którą napisałem ponieważ w logach załączonych przez euzebiusza widać, że w tamtym momencie i konkretnym dniu go nie prowokuje? Mam też pytanie jakim prawem grzebiesz w jakiś starych logach które nie mają kompletnie nic wspólnego z sytuacją która została opisana w skardze? Zostałem ukarany za swoje przewinienia których bardzo żałuje więc nie ma najmniejszego powodu abyś tak daleko grzebał. 

,,Podsumowując. Właściciel warsztatu ma obowiązek wykonać usługę, ale w tej sytuacji widzę po prostu prywatną niechęć twoją do Euzebiusza i szukasz tylko możliwości, żeby on dostał karę." Twoja końcowa myśl z podsumowaniem już przekracza wszystkie granice. Moja niechęć do euzebiusza powoduje, że nie może zostać ukarany łamiąc regulamin? Powiedzmy, że nakryje go na taranowaniu gracza jednak po napisaniu reporta administrator wspomni o niechęci. "Słuchaj nie zabiore mu prawa jazdy bo twoja prywatna niechęć do gracza jest zauważalna i szukasz tylko możliwości, żeby on dostał karę.".

Bardzo bym prosił osobę kompetentną o rozpatrzenie skargi na administratora Bolesny. Administrator wielokrotnie pokazywał swoim zachowaniem, że nie podchodzi poważnie do powierzonych obowiązków i nadużywa uprawnień które są przywilejem idącym za posiadaniem tak wysokiej rangi. Dobrym przykładem takiego zachowania jest również to, że administrator Bolesny teleportuje się czy też obserwuje graczy będąc niewidzialnym i emituje odgłosy szczekania psa obrażając przy tym normalnych ludzi z administracji. Jego ulubionym obraźliwym powiedzeniem jest ,, jak robi tubas" i wydaje wtedy te dziwne dźwięki. Zastanów się dwa razy zanim kolejny raz zrobisz takie rzeczy bo obrażaniem porządnych ludzi niczego nie zyskasz. Po prostu szczyt humoru aż bąki zrywać. Teleportowanie się do ludzi, szczekanie i wyzywanie jest bardzo śmieszne Ha! Ha! Ha! Eureka!.

Pozdrawiam zagrożony życiem bialyja na serwerze ProjectRPG.

• Super 10
  • Haha 20
  • Lubię to! 3
  • WOW! 3

19 minut temu, bialyja napisał:

Opis sytuacji:  Administrator w sposób niekompetentny wykonuje swoje obowiązki. Rozumiem, że skarga została odrzucona nie miałem wielkich oczekiwań bo wiem jak admini traktują Euzebiusza. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Dlaczego administracja publicznie próbuje mnie ośmieszyć i w ostatnim czasie podchodzi do mojej osoby w sposób niekompetentny. Tutaj wklejam przykład i już tłumacze co jest nie tak dla tych którzy nie zauważyli.

Nie mam żadnego powiązanie z Euzebiuszem i nie wiem czemu miałbym inaczej traktować jego niż innych.

20 minut temu, bialyja napisał:

,,Natomiast analizując logi, to prowokujesz Euzebiusza już jakiś czas i on ci kiedyś napisał ile doli tobie liczy."  Proszę mi wytłumaczyć co mają moje dawne prowokacje do skargi którą napisałem ponieważ w logach załączonych przez euzebiusza widać, że w tamtym momencie i konkretnym dniu go nie prowokuje? Mam też pytanie jakim prawem grzebiesz w jakiś starych logach które nie mają kompletnie nic wspólnego z sytuacją która została opisana w skardze? Zostałem ukarany za swoje przewinienia których bardzo żałuje więc nie ma najmniejszego powodu abyś tak daleko grzebał. 

Zaczynając od początku, to sprawdzając skargę mam pełne prawo sprawdzić logi z dziś czy z dalszej daty i na tej podstawie tego wydać werdykt. Te "stare" logi mają dużo wspólnego z obecną skargą, dlatego taki był werdykt skargi. Nie miałem zamiaru cie karać za te logi, tylko one dużo wniosły do tej skargi. Nie prowokowałeś go może w tym dniu, ale robiłeś to dużo wcześniej.

21 minut temu, bialyja napisał:

,,Podsumowując. Właściciel warsztatu ma obowiązek wykonać usługę, ale w tej sytuacji widzę po prostu prywatną niechęć twoją do Euzebiusza i szukasz tylko możliwości, żeby on dostał karę." Twoja końcowa myśl z podsumowaniem już przekracza wszystkie granice. Moja niechęć do euzebiusza powoduje, że nie może zostać ukarany łamiąc regulamin? Powiedzmy, że nakryje go na taranowaniu gracza jednak po napisaniu reporta administrator wspomni o niechęci. "Słuchaj nie zabiore mu prawa jazdy bo twoja prywatna niechęć do gracza jest zauważalna i szukasz tylko możliwości, żeby on dostał karę.".

Jeżeli by cię staranował(bo taki dałeś przykład), to nie ma znaczenia twoja relacja z graczem, tylko liczy się czyn jaki popełnił wobec ciebie. Jest raport = reakcja z naszej strony, a nie patrzenie na wasze relacje.

26 minut temu, bialyja napisał:

Bardzo bym prosił osobę kompetentną o rozpatrzenie skargi na administratora Bolesny. Administrator wielokrotnie pokazywał swoim zachowaniem, że nie podchodzi poważnie do powierzonych obowiązków i nadużywa uprawnień które są przywilejem idącym za posiadaniem tak wysokiej rangi. Dobrym przykładem takiego zachowania jest również to, że administrator Bolesny teleportuje się czy też obserwuje graczy będąc niewidzialnym i emituje odgłosy szczekania psa obrażając przy tym normalnych ludzi z administracji. Jego ulubionym obraźliwym powiedzeniem jest ,, jak robi tubas" i wydaje wtedy te dziwne dźwięki. Zastanów się dwa razy zanim kolejny raz zrobisz takie rzeczy bo obrażaniem porządnych ludzi niczego nie zyskasz. Po prostu szczyt humoru aż bąki zrywać. Teleportowanie się do ludzi, szczekanie i wyzywanie jest bardzo śmieszne Ha! Ha! Ha! Eureka!.

Nie podchodzę do obowiązków poważnie? Nadużywam uprawnień? Będąc w administracji już prawnie 2 lata nie dostałem żadnej kary, a nawet upomnienia za "lekceważenie swoich obowiązków" czy "nadużywanie uprawnień". 

Nie specuje graczy, ani tym bardziej nie tepam się do nich w celu "szczekania" co można sprawdzić. Zresztą skoro rzekomo robię to "będąc niewidzialnym", to skąd podejrzenia na mnie? 

Dodatkowo w żaden sposób nie obraziłem Tubasa, ani nikogo publicznie. Oskarżanie mnie o takie rzeczy, tylko pokazuje, że szukasz na siłę ukarania mnie, bo werdykt skargi nie był po twojej myśli.

Dlatego analizując ostatni czas pomiędzy tobą, a Euzebiuszem wydałem taki werdykt, a nie inny. Nie przyjechałeś na tune i nie zostałeś pozbawiony montażu części. Była to jedynie kolejna zwykła prowokacja z twojej strony i dla tego on cie zablokował.

Gracz niczego ci nie odmówił i nie złamał regulaminu.

• Super 8
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Do reszty już mi się nie chce odnosić bo kłamiesz i zgrywasz aniołka a każdy wie jaka jest prawda. Nie jest to też główny motyw skargi... Napisałem to tylko żeby pokazać jak głęboko w poważaniu masz dobre imię tak wysokiej rangi. Też pytasz skąd podejrzenia na ciebie hahaha! Po głosie można rozpoznać kto się odzywa. Mówisz, że nie przyjechałem na tune i nie zostałem pozbawiony montażu części... Ty byś przyjechał na tuning jakbyś po zapytaniu o % doliczki został zablokowany? Nie wydaje mi się. Zapytanie się o wysokość doliczki to nie jest prowokacja więc nie brnij już w swoje ideologie. Zawsze się pytam o wysokość doliczki zanim coś zamontuje. Euzebiusza się spytałem bo po tym jak inni tunerzy przestają dawać maksymalną doliczke często robi za zero co też ogłasza. Chciałem wiedzieć czy ta super promocja mnie też dotyczy - https://imgur.com/a/exY37VW Konsekwencja w działaniu jest dobra jednak nie w tym przypadku. Napisałem skargę bardzo ładnie wystarczy przeczytać ze zrozumieniem. Nie mam nic więcej do dodania.

Pozdrawiam.

• Super 4
  • Haha 3
  • WOW! 1

Gdybyś był przypadkowym graczem bez powiązania z nim, to faktycznie może i byś miał racje(w jakimś stopniu).

Natomiast to, że  "inni tunerzy przestają dawać maksymalną doliczke", to nic nie zmienia w tej sytuacji. On i tak miał ustalony procent dla ciebie. Wystarczy sprawdzić logi wstecz i zapewne osoba sprawdzająca zrobi jak ja.

A co do poznania mnie po głosie, to niemieliśmy nigdy powiązania, to na pewno znasz mój głos.

Edytowane przez Bolesny
  • Super 3
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Wiem więcej niż myślisz. Nie można się z wszystkiego "wysprzęglić" za jednym razem bo co jeśli kiedyś też mnie tak potraktujesz? Do reszty się nie będę odnosił bo wszystko wyjaśniłem elegancko w samej skardze na ciebie. Sprawa nie dotyczy już euzebiusza tylko tego co ty wyprawiasz. Tytuł tego wątku to skarga na bolesny... Chłopaku otrząśnij się zanim nie jest za późno! Proszę mnie przeprosić i zapomnimy o sprawie. Jeszcze tylko dodam, że masz skład jak adam nawałka... ci co dają ci serduszka mówią najwięcej. Pozdrawiam

Edytowane przez bialyja
  • Super 7
  • Haha 9
  • WOW! 1

Cała sytuacja "tunerowa" była dla nas nowa. Tym samym administracja nie była poinstruowana jak działać w takich przypadkach - stąd pewnie taki a nie inny werdykt skargi. Sprawa została rozwiązana wprowadzeniem czarnej listy tunerów oraz nałożeniem kar na odpowiedzialnych za to graczy. 

Nie wiem jak ustosunkować się do innych zarzutów (Szczekanie przez administratora na Voice Chacie, nadużywaniem rangi) ponieważ nie ma na to konkretnych dowodów.

• Super 5
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.