Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yellowpreston

Tengrg_Powell
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GRYGU
Nick(i) oskarżonego(/ych): yellowpreston
Powód skargi: Potencjalna faworyzacja swoich kumpli bądź po prostu brak reakcji na złamanie przez graczy regulaminu. 
Data zdarzenia: 07 grudnia około godziny 21.
Dowody: Z uwagi na wulgarne treści w materiale dowodowym pozwoliłem sobie wysłać dowody w uzupełnieniu do poprzedniej skargi bezpośrednio do administracji RCON nie mniej jednak na ich prośbę jak najbardziej udostępnię je do wglądu publicznego. 
Opis sytuacji: Podczas dzisiejszej mszy świętej jedna z uczestniczek dość się odpaliła za co została ukarana przez owego supportera jednakże pominął on  dwie reakcje na złamanie regulaminu przez dwóch innych graczy mimo że był ich świadkiem. Jeżeli supporter bierze udział w takich wydarzeniach to powinien wziąć pod uwagę swoje funkcje być obiektywny i sprawiedliwy a nie karać jednych a drugich nie. Dodatkowo dodam ze pisałem już jedną skargę bezpośrednio do administracji RCON na działanie tego supportera i dotyczyła tej samej kwestii więc nie jest to pierwszy raz kiedy supporter kara za wybrane przez siebie przywinienia a za inne które również łamią regulamin, nie. 

• Super 6
  • Haha 4
  • WOW! 2

Cześć, totalnie nie wiem, skąd ci się wzięło, iż faworyzuję jakiegoś gracza i wmawiasz mi, że jest to mój znajomy. Nie będę się za dużo rozpisywał - w jednym miejscu było bardzo dużo osób i ciężko jest samemu wszystko ogarnąć, stąd wzięło się to, iż mogłem coś przeoczyć, ale nie w tej sytuacji. Gracz został ukarany ostrzeżeniem, patrząc na jego brak kar w ostatnim czasie. Ostrzeżenie jest również formą kary, tak więc nie wiem, skąd zarzut, iż nie został ukarany. Co do drugiego gracza -absolutnie nie wiem, o czym mowa.

• Super 8
  • Haha 2
  • WOW! 1

15 minut temu, yellowpreston napisał:

Cześć, totalnie nie wiem, skąd ci się wzięło, iż faworyzuję jakiegoś gracza i wmawiasz mi, że jest to mój znajomy. Nie będę się za dużo rozpisywał - w jednym miejscu było bardzo dużo osób i ciężko jest samemu wszystko ogarnąć, stąd wzięło się to, iż mogłem coś przeoczyć, ale nie w tej sytuacji. Gracz został ukarany ostrzeżeniem, patrząc na jego brak kar w ostatnim czasie. Ostrzeżenie jest również formą kary, tak więc nie wiem, skąd zarzut, iż nie został ukarany. Co do drugiego gracza -absolutnie nie wiem, o czym mowa.

Hej, akurat totalnie nie wmawiam ci że faworyzujesz bo napisałem dwa moje spostrzeżenia jak to wygląda z mojej perspektywy jako gracz i uważam że jedno z nich jest zdecydowanie trafne patrząc na poprzednią sytuacje za którą również pisałem wtedy "anonimową skargę" do grona całego RCON (i została rozpatrzona więc zarzuty dotyczą tylko dzisiejszej skargi a wspomniałem o niej ze względu na to że jest to zdecydowanie podobna sytuacja w której nie spełniasz swojej roli). Totalnie nie wiem o jakim ostrzeżeniu mówisz bo akurat osoba o której mówię że poleciała grubo została ukarana karą wyciszenia a pozostałe dwie wobec których nie podjąłeś żadnych kroków nie zostały ukarane nawet karą ostrzeżenia więc jeśli padło tam jeszcze jakieś ostrzeżenie którego świadkiem już nie byłem to podkreśla według mnie że skoro aktywnie brałeś udział w tym wydarzeniu i w egzekwowaniu regulaminu podczas jego trwania to nie miałeś prawa przeoczyć akurat tych dwóch osób. Bynajmniej nie wydaje mi się żebyś przeoczył te wykroczenia ponieważ aktywnie brałeś udział w mszy i odpowiadałeś na chacie więc na pewno nie zgubiłeś tych dwóch wiadomości. Co do pierwszej skargi, ostatnio wysłałem reporta którego przyjąłeś i olałeś mnie gdy odpisałem ci gdzie zdarzyło się reportowane przeze mnie przywinienie a potem kilkukrotnie pytałem czy dostrzegłeś tego a na kolejnego reporta twój kolega z administracji zaczął mówić mi żebym miał w sobie trochę człowieczeństwa i dopiero po wymianie zdań z owym kolegą i najprawdopodobniej reprymendą dla ciebie żebyś działał zgodnie z regulaminem gracz został przez ciebie ukarany. Dziś niestety, nie podjąłeś żadnych czynności więc jak dla mnie nie ma tutaj mowy o tym że mogłeś coś przeoczyć bo po raz kolejny akurat za ten sam co prawda może i błachy powód nie podejmujesz żadnych kroków w celu egzekwowania regulaminu. Jako iż ze względu na to że dowody z powodu na wulgarne treści trafiły do administracji a nie wglądu publicznego na twoje życzenie mogę ci je również dostarczyć abyś miał szersze pole widzenia i mógł się obronić na moje zarzuty. Pozdrawiam! 

Edytowane przez grg.
  • Super 3
  • Haha 5
  • WOW! 1

Totalnie nie wiem, o jakiej sytuacji mówisz, nigdy nie słyszałem zarzutów w moją stronę za to, iż nie spełniam swojej roli na randze. Jeżeli by były, to raczej dowiedziałbym się o nich jako pierwszy, więc skąd zarzut, iż robię to po raz kolejny? Jedna osoba została ukarana wyciszeniem, natomiast druga ostrzeżeniem, a więc nie wiem i nie przypominam sobie, aby była tam osoba trzecia ktora nie została by ukarana. Był tam bardzo duży "młyn" i było mi bardzo ciężko ogarnąć wszystko sam, a jeżeli już zdarzyło mi się coś ominąć, to jaki problem było wysłać reporta na daną osobę?

Nigdy nie olewam reportów. Nie pamiętam również do końca, o której sytuacji mówisz, ponieważ przez ten czas przyjąłem ich multum. Fakt, zdarza mi się, że czasami dłużej rozpatruję reporty, aczkolwiek spowodowane jest to tym, iż chcę rozsądnie ocenić sytuację i wyegzekwować odpowiednią karę, ale nigdy ich nie olewam. Skoro gracz został ukarany - i nie, nie po "reprymendzie" to nie wiem, w czym problem.

W skrócie mówiąc, podjąłem działania wobec tych dwóch osób, a jeżeli coś pominąłem, to prosiłbym, abyś wysłał mi również tego clipa lub przytoczył nicki graczy. Może wtedy będę mógł więcej się wypowiedzieć, o którą sytuację i osoby chodzi, i rozwiać Twoje wątpliwości.

• Super 6
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

5 godzin temu, yellowpreston napisał:

Totalnie nie wiem, o jakiej sytuacji mówisz, nigdy nie słyszałem zarzutów w moją stronę za to, iż nie spełniam swojej roli na randze. Jeżeli by były, to raczej dowiedziałbym się o nich jako pierwszy, więc skąd zarzut, iż robię to po raz kolejny?

To są tylko i wyłącznie zarzuty przedstawione przeze mnie w skardze anonimowej oraz tej. Abyś szerzej mógł się wypowiedzieć przesyłam w wiadomości prywatnej materiał dowodowy ze skargi poprzedniej oraz z aktualnej. Mimo że poprzednia jest zamkniętą sprawą jako iż o niej dyskutujemy to również ci wyślę co dokładnie za sytuacje mialem na myśli. 

• Super 3

Podczas opisywanej „mszy” supporter pełnił służbę samodzielnie, co przy dużej liczbie graczy oraz intensywnym spamie na czacie znacząco utrudniało wyłapanie wszystkich, nawet drobnych, naruszeń regulaminu. Zgłoszona sytuacja faktycznie miała miejsce, jednak należy ją uznać za błahą, a takie przeoczenie w tych warunkach mogło się zdarzyć. Nie można w tym przypadku mówić o jakiejkolwiek faworyzacji. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.