Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KodaCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): lunek
Powód skargi: Spowodowanie kolizji, brak zapłaty ucieczka + złe skalowanie kary ziomka z ORG = kolesiostwo, faworka.
Data zdarzenia: 18.11.2025
Dowody: https://streamable.com/ny8xj9 
Opis sytuacji: Witam.

1. Pierwsza sprawa dotycząca lunka i kolizji więc pokrótce. Jechałem sprzedać PP urząd sf, po drodze spotkałem w sf 
Oddział Highway Patrol frakcji SAPD bo otrzymał nowe malowania więc chwile podziwialiśmy i po chwili każdy się rozjechał w swoją stronę. A co dalej na nagraniu dokładnie widać janusza drogi "CO ty robisz" xd

2. Sprawa złego nadania kar, skalowania czyli faworka znajomego z własnej organizacji, nie wysłanie informacji o nadanie bana do kogoś wyżej rangom. Przy tak licznych karach, banach co widać na załączonym ss. Nawiązując do skargi na mnie gracza @dvvmzxq gdzie ja mając jednego bana za złe zachowanie a @nsanee. jak widać na załączonym ss miał ich sporo i dalej ma dostęp do gry gdzie polecam sprawdzającemu sprawdzić co pisał w ostatniej apelce. Mimo braku poprawy w zachowaniu lunek nadal 
karę pół roku muta zamiast skierować wyżyj o bana, przy tak licznych karach i obietnicach w poprawie zachowania mija się to z celem.

Zrzut ekranu (5721).png

• Złość 1
  • Haha 25
  • Lubię to! 3
  • WOW! 2

1. Sprawa, na klipie widać jak Cię wymijam a ty lekko zaczynasz skręcać w lewo, ta sytuacja miała miejsce jakoś 2 tygodnie temu szczerze mówiąc. Na moim POV, zdecydowanie mocniej we mnie uderzyłeś, niż jest do widoczne u Ciebie na klipie, jestem w stanie za to przeprosić. Dodam, iż ta sytuacja miała miejsce 19-11-2025, mogłeś to zgłosić równie dobrze o wiele wcześniej, niż dziś.

Co do 2. Sprawy, cała sytuacja była kwestionowana razem z @teez.fg, który kazał nadać kare mute graczowi nsanee. Doszliśmy finalnie do wniosku, że skoro gracz został odbanowany w czerwcu a po drodze nie łapał kar, to mam kare nadać mute zgodnie z poleceniem wyższej rangi.

E: Zapomniałem dodać, że moja reakcja "CO Ty robisz" została spowodowana tym, że w momencie mojego wymijania, zacząłeś skręcać bardziej do środka - oczywiście capslock w wyrazie "CO" był przypadkowy, miałobyć "Co"*

Edytowane przez lunek
  • Super 10
  • Złość 1
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

" który kazał nadać kare mute graczowi nsanee" 

"Doszliśmy finalnie do wniosku"

Ok, więc proszę sprawdzającego sprawdzić logi z tego dnia czy tak faktycznie było i czy nie była wywierana presja, a bardziej nawet proszenie by tak administrator teez.fg zezwolił na wyłącznie nadania kary 150 dni wyciszenia. Gdzie mój pierwszy ban został dany na 4 miesiące za złe zachowanie a następny na 6 miesięcy, to wynika z tego ze gracz powinien dostać minimum na rok czasu bana przy tak licznych karach za to samo, mimo nawet sporego czasu upływu od ostatniego jego bana.

• Haha 16
  • Lubię to! 1

§1.8.2 Kierowca wyprzedzany oraz wymijany nie ma prawa zakłócać innemu kierowcy wykonywania manewru. - Skoro podjął manewr wyprzedzania Cię jak stałeś, to powinieneś był poczekać aż to zrobi, a nie celowo dawać gaz do dechy, tylko po to by mu to uniemożliwić. 

Szczerze nie rozumiem trochę faktu, że masz problem o karę innego gracza tylko ze względu na to, że ty otrzymałeś bana. Te sytuacje jednak nie mają ze sobą nic wspólnego. Tutaj od ostatniego bana minęło 10 miesięcy, nie mniej jednak podrzucę od siebie radę, że należy w końcu zacząć się zachowywać. 

Kara została wyskalowana w sposób prawidłowy.

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.