Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Licytacja Waltona na body F-250

walu*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: walu*
VUID/ID pojazdu: 57560
Model pojazdu: Walton
Silnik pojazdu: 
Pb (1.1dm³)
Przebieg pojazdu:  -
Dodatki: bodykit F-250

Sposób kontaktu: Discord: .walu. lub forum
Dodatkowe informacje: Tania donica

Cena wywoławcza: 0
Minimalna kwota przebicia: 250$
Data i godzina zakończenia licytacji: 03.12.2025 21:00

Zdjęcie pojazdu:
image.png.d8d1205d0c4ce0741646718f21313ef9.pngimage.png.a54c54c14cca0fbfb53dbf999939c28f.png

Edytowane przez walu*

4 godziny temu, walu* napisał:

ale ja jestem juz dogadany z gosciem, nick MATIQ123 tylko ze skasowal koma

Jego oferta zniknęła, bo został ukryta, nie dał $ na końcu co za tym idzie jest nieaktualna, polecam dokonać wymiany w ciągu 24h, a następnie dokonać transakcji z odpowiednim graczem wskazanym przeze mnie.

• Haha 6

Cytat

[2025-12-06 13:10:40] [Output] : >> [167] walu*: cześć ja po tego waltona
[2025-12-06 13:10:52] [Output] : << [167] walu*: sprzedany 3 dni temu
[2025-12-06 13:11:01] [Output] : >> [167] walu*: czyli nie bedzie?
[2025-12-06 13:11:08] [Output] : << [167] walu*: nie
[2025-12-06 13:11:13] [Output] : << [167] walu*: wina admina
[2025-12-06 13:11:27] [Output] : << [167] walu*: gosc wygral licke ale 3 dni po tym mu usuneli koma bo nie dodal $ do kwoty
[2025-12-06 13:11:39] [Output] : >> [167] walu*: nie powiedziałbym ale i tak bana dostac za 5k to smiesznie troche
[2025-12-06 13:11:40] [Output] : << [167] walu*: a ja juz mu sprzedalem ten woz to co mam zrobic xd tez maja mozg
[2025-12-06 13:11:55] [Output] : >> [167] walu*: przeciez jest w regulaminie ze musi był albo $ albo k
[2025-12-06 13:12:11] [Output] : >> [167] walu*: to nie wiem co wy za problemy macie xd
[2025-12-06 13:12:13] [Output] : << [167] walu*: to nie moja wina, poza tym mogli usunac szybciej

@LastoAkaRudy nic z tego nie będzie rób co trzeba i zamykaj

• Haha 4
  • WOW! 1

4 minuty temu, MATIQ123 napisał:

wbije na serwer o 21 cofam deala z walu i oliwierek nie placz o tego waltona bo to z pol godziny na serwerze xD 

1 primo 24h mija o 18
2 primo jak w pół godziny jesteś w stanie 15k zarobić to po co takie auta licytujesz

3 primo proszę wynagrodzić tego pana punktami za prowokacje

• Haha 7
  • Auć 1

6 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

1 primo 24h mija o 18
2 primo jak w pół godziny jesteś w stanie 15k zarobić to po co takie auta licytujesz

3 primo proszę wynagrodzić tego pana punktami za prowokacje

1. nie kazdy zyje tylka gra 

2. a zeby posiadac w kolekcji 

3. xD 

7 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

W dalszym ciągu 0 odzewu od sprzedającego, dodatkowo stworzył kolejną licytację i nie wkleił pełnego wzoru (tej części o przestrzeganiu regulaminu, to samo co tutaj)

Dobra gosciu bo mute mialem na forum to ci nie odpisalem wez wyjdz dotknij trawy bo sie prujesz jakby ci fortuna przed oczami przeleciała. Najpierw to ja czekam na odpowiedz admina bo 48h zaraz mija a tu zero czegokolwiek. W razie czego moge z tym gostkiem co wygrał cofnąć deala i ci oddac tego waltona zebys zarobil sobie na nim 1,5k i byl szczesliwy. Glupie jest poprostu to ze jego komentarz stal 3 dni po zakonczeniu licytacji i dokonalismy juz wymiany a tu nagle wyskakuje admin kasuje mu koma i gada ze ty wygrales. Ja czaje ze regulamin swoj maja i trzeba dopisac znaczek dolarka ale no bez przesady, jakby chociaz szybciej zareagowali to by byla inna sytuacja. Podsumowujac, moge bez problemu cofnac transakcje z poprzednim graczem, lecz narazie czekam na odpowiedz administracji, pozdrawiam 🤓

• Super 2
  • Haha 1

Wisi mnie ten Walton irytuje mnie że ktoś taki jak ty robi burdel który ktoś musi potem posprzątać. 

Tu nie dokonałeś wymiany, kombinujesz specjalnie ucinając formułkę o odpowiedzialności wobec regulaminu i robisz to regularnie. Dodatkowo robisz kolejną licytację, którą też ktoś będzie musiał zamknąć bo jak tu wleci ban to tamta licytacja będzie znowu niezgodna z regulaminem (według paragrafu 13) i znowu ktoś będzie musiał po tym sprzątać

Szanujmy swój i cudzy czas

• Haha 2

4 godziny temu, walu* napisał:

Dobra gosciu bo mute mialem na forum to ci nie odpisalem wez wyjdz dotknij trawy bo sie prujesz jakby ci fortuna przed oczami przeleciała. Najpierw to ja czekam na odpowiedz admina bo 48h zaraz mija a tu zero czegokolwiek. W razie czego moge z tym gostkiem co wygrał cofnąć deala i ci oddac tego waltona zebys zarobil sobie na nim 1,5k i byl szczesliwy. Glupie jest poprostu to ze jego komentarz stal 3 dni po zakonczeniu licytacji i dokonalismy juz wymiany a tu nagle wyskakuje admin kasuje mu koma i gada ze ty wygrales. Ja czaje ze regulamin swoj maja i trzeba dopisac znaczek dolarka ale no bez przesady, jakby chociaz szybciej zareagowali to by byla inna sytuacja. Podsumowujac, moge bez problemu cofnac transakcje z poprzednim graczem, lecz narazie czekam na odpowiedz administracji, pozdrawiam 🤓

Zacznijmy od tego, że dokonaliście deala już po tym, gdy ukryłem jego ofertę i wskazałem wygranego, także nie pisz farmazonów, bo przed dokonaniem transakcji wiedziałeś, że masz sprzedać pojazd innemu graczowi. Napisałem odpowiedź w tym temacie po 17, Wy natomiast wymieniliście się o 21. Dałem Ci czas na odmiane, nie wykonałeś polecenia, nie widzę również chęci z Twojej strony o dokonanie odmiany, poza tą wiadomością powyżej, która pozostawia wiele do życzenia. Zostajesz zbanowany na okres 7 dni, z powodu złamania regulaminu licytacji.

Edytowane przez LastoAkaRudy
  • Super 1
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.