Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Moet420

Imperator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 21407
Login: pahaviasavi
Nick oskarżonego: Moet420
Powód skargi:  Pożyczona kasa i nie oddana w terminie.

Data zdarzenia: 23.01.2025
Dowody:image.thumb.png.bf968788f66168624db25f2db329bc34.png image.thumb.png.aaafdc4619c50038f1ea64a53bebd021.png
Opis sytuacji: Pożyczłem mu kase 23.01.2025 dostaliśmy obaj perm bana nie wiedziałem ze ma czyste konto nie oddał mi kasy w terminie po permie odwołał sie odrazu grał do 15 marca i dostał ponownego perma a ja kasy nie odzyskałem i czy mógłbym teraz ją odzyskać albo jak to zrobić bo jednak to była bardzo duża kwota jak dla mnie przynajmniej i troche sie przykro robi na samą myśl i czy jest jakieś rozwiązanie w tej sytuacji prosze o rozpatrzenie tej sprawy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.251b249f111518cf5b81b26ffecc1b7d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.