Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na HondaNajlepsza

Kolo1324

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kolo1324
Nick oskarżonego: @HondaNajlepsza
Powód skargi: Jazda autem, rozwalenie go oraz brak naprawy, jak i poinformowania mnie, że używał auta oraz kradzież dwóch naprawek z buffalo.
Data zdarzenia: 22.02.2021
Dowody: mta-screen_2021-02-22_08-57-53.thumb.png.3761a5b51dc0dd2e0033536198ca75c6.png

mta-screen_2021-02-22_08-58-00.thumb.png.ba2496bb9e21ddcc228f679e685d606f.png
Opis sytuacji: Otóż w piątek gracz o nicku HondaNajlepsza chciał kupić buffalo, dałem mu kluczyki by sie przejechał. Potem niestety zapomniałem mu zabrać kluczy, dzisiaj pisze do mnie kolega, że moje buffalo stoi rozwalone na mechu sf. Jak się potem okazało gracz poruszał sie buffalo, zostawił je rozwalone jak i z auta znikneły dwie naprawki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1210179401_Beztytuu.thumb.png.006433002e95675df2fc39fa88a42c89.png

Potrzebowałem transportu to je wziąłem proste, nie miałem czasu na naprawę i odstawienie ale najpewniej zrobiłbym to dzisiaj iż podejrzewałem że to auto jakiegoś kumpla z SAFD, nie chce mi się kłócić o grosze ale nie płakaj nawet dam ci nadwyżkę za tą naprawę, w końcu dla ciebie te 500$ jest sporo warte skoro fatygowałeś się napisać skargę zamiast napisać do mnie w grze 😉

Napisz do mnie jak będziesz w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.