Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza AroN.

Back2Win
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Dibo
Nick(i) oskarżonego(/ych): AroN.
Powód skargi: nie słusznie nadana kara 
Data zdarzenia: 23 listopada 2025r godznia 12.55
Dowody: dowodow nie mam jedynie mam skopiowany opis kary Wjazd pojazdem do namiotu samd i proba vdm 
Opis sytuacji: witam jechałem pojazdem marki schafter o godzinie 12.49 z mechanika obok dm w los santos gadalem z kolega na discordzie i obok drogi skrecajacej w prawo gdzie stal namiot mialem tam skrecic poniewaz mialem malo hp i w tym momecie kiedy skrecilem prawie  calym autem w prawo monitor  od komputera z czarnial byl caly czarny wiec dostalem crasha i w tym momecie z tego co widze po opisie w gdzy zabrali mi prawko bylo wjazd do namiotu a chcialbym zaznacyzc ze jechalem przepisowo i scraschowalo mi komputer gry odpalilem i bylo wszystko dobrze probowalem wycjechac z namiotu gdzi auto mi sie slizgalo i nie moglem wyjechac w tedy nasz oskarzony wrocil z s2  i powiedzial ze dostane prawko i powiedizal ze co to za proba vdm a drogi kolego jak auto sie slizga i nie mam panowania nad autem moze auto sie stoczyc robic co w jego mocy i ja jak wyjechalem nikogo nie zvdemowalem wiec nie widze tu sensu zabrania mi prawka na 60dni, a wracajac do sprawy namiotu nie  bylem w nim calkiem tylko bylem tam zderzakiem wiec  z mojej strony jest to nie słusznie zabrane prawo jazdy poniewaz nie widzial pan @AroN. calej sytuacji wiec to odemnie tyle Milego wieczoru 

• Haha 8

Witam,

Ciekawe, że akurat w tym momencie miałeś crasha. Po przyjeździe na punkt medyczny zacząłeś wjeżdżać do namiotu, po czym zacząłeś mówić na vc "uleczcie mi auto". Po wyjechaniu z namiotu (a wjeżdżałeś do niego parę razy) zacząłeś przesuwać pojazdem pozostałych pracowników SAMD, a potem mnie. Po tych czynnościach odjechałeś, a ja skonsultowałem z resztą administracji karę dla Ciebie. Prawko na 60 dni dostałeś dlatego, ponieważ nie dawno miałeś zabrane prawo jazdy na okres 30 dni. 

• Super 1
  • Haha 1

Witam mówiłem tak bo jak już miałem normalny ekran to się śmiałem w żarcie a po tym napisałeś że co to za vdem a nikogo nie przejechałem tylko lekko przesunąłem pozatym nie byłem całym pojazdem bo tak to ciekawe jakbym wyjechał. Poza tym miałem mało hp dlatego jechałem w waszą stronę bo chyba leczycie nie ??? A po drugie  jakbym był całym autem w namiocie to auto by się zbudowało lub namiot to tym bardziej bym nie wyjechał a to ze miałem w namiocie kawałek zderzaka to faktycznie wjazd do namiotu 

• Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.