Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na prezentera - DJ_nadia

Skopson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Skopson
Nick prezentera: DJ_Nadia
Data i godzina zdarzenia: 20-21 - 23.11.2025
Powód: Mikrofon nie nadający się do prowadzenia audycji + ciągła zmiana piosenek po kilku sekundach. Puszczanie muzyki która nie nadaje sie na sluchawki gamingowe... (moje zaczely trzeszczeć po jej hardstyle)
Dowody: ttps://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/lzgqlz0ppPnr9JURF?invite=cr-MSxaZDksMzMyODQyMzYw&v=37 --- https://streamable.com/1zm890 --- https://streamable.com/s8nw30 --- https://streamable.com/45va3n

Edytowane przez Skopson
  • Super 7
  • Haha 15
  • Lubię to! 3
  • WOW! 1

Dobry Wieczór powiem to tak, jeśli sadzicie ze to było z mojej winy to macie błąd ponieważ aplikacja vdj czasami wywala jesli są obecne lagi na serwerze wiec przepraszam lecz to nie było z mojej winy  więcej się to nie powtórzy a piosenkę jak każdy wie to gram różną i jakoś nikt problemu do tego nie ma czasami zagram disco polo na całej audycji, czasami clubowe a czasami różne. 

odpowiadając do piosenek które puszczałam czyli hardstyle to fakt miały za dużo basu ponieważ to hard i nadal to nie wyjaśnia iż inni problemu nie mieli tylko akurat wy. 

a ty v.vacat widzę że pomimo wtedy zaproponowałeś mi ta gazetkę to wciąż widzę że masz odraze do moich audycji. 

Edytowane przez DJ_Nadia
  • Super 1
  • Haha 3

4 minuty temu, C18. napisał:

Witam. Przelałem prezenterce 500$ wraz z pozdrowieniami dla konkretnego gracza. Zostało to zignorowane totalnie. 0 podziękowań za donejta (chodzi o interakcję) nie mówiąc o pozdrowieniach których nie było. Pozdrawiam.

przepraszam bardzo. odczytałam lecz wtedy wywaliło mi audycje i mogłeś nie usłyszeć ale podziękuję ci teraz.

także dziekuję za 500 dolarów i pozdrawiam.

• Super 1
  • WOW! 1

10 godzin temu, DJ_Nadia napisał:

Dobry Wieczór powiem to tak, jeśli sadzicie ze to było z mojej winy to macie błąd ponieważ aplikacja vdj czasami wywala jesli są obecne lagi na serwerze wiec przepraszam lecz to nie było z mojej winy  więcej się to nie powtórzy a piosenkę jak każdy wie to gram różną i jakoś nikt problemu do tego nie ma czasami zagram disco polo na całej audycji, czasami clubowe a czasami różne. 

odpowiadając do piosenek które puszczałam czyli hardstyle to fakt miały za dużo basu ponieważ to hard i nadal to nie wyjaśnia iż inni problemu nie mieli tylko akurat wy. 

a ty v.vacat widzę że pomimo wtedy zaproponowałeś mi ta gazetkę to wciąż widzę że masz odraze do moich audycji. 

Twoje tłumaczenie się mija się z prawdą… na czwartym klipie widać że piosenki ciągle były zmieniane a nie wywalało cię z audycji 

• Super 3
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Godzinę temu, Skopson napisał:

Twoje tłumaczenie się mija się z prawdą… na czwartym klipie widać że piosenki ciągle były zmieniane a nie wywalało cię z audycji 

Tak czy inaczej się to nie powtórzy, ja gram różne style piosenek a przejścia akurat robiłam lecz pewnie słabo było słychać bo wywalało mnie z audycji potem. tyle w temacie

• Haha 3

2 godziny temu, DJ_Nadia napisał:

Tak czy inaczej się to nie powtórzy, ja gram różne style piosenek a przejścia akurat robiłam lecz pewnie słabo było słychać bo wywalało mnie z audycji potem. tyle w temacie

jak ty w każdej skardze na ciebie piszesz to samo XD

• Super 1
  • Haha 1

Po przejrzeniu logów z czasu audycji stwierdzam, iż za częste zmiany utworów były spowodowane problemami technicznymi ze strony Prezenterki.

Jakość prowadzonej audycji powinna być jak najwyższa, dlatego upominam Prezenterkę, by zadbała o dykcję, jakość mikrofonu oraz muzyki, jak i proszę o niezwłoczne naprawienie problemu z częstymi crashami programu do broadcastu.

• Super 3
  • Złość 1
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.