Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

wnm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mauzin
Nick(i) oskarżonego(/ych): huh
Powód skargi: Nałożenie kary na 3h za niby prowkowanie.
Data zdarzenia: 17.11.2025
Dowody: https://imgur.com/a/z7Wd0VM 
Opis sytuacji: A więc tak zeskoczyłem na szybko z motorku aby zerknąć na ceny pojazdów na giełdzie LV nie mineło dosłownie kilka sekund aż chłopaki podjechali i już chcieli zakładać blokadę na koło więc napisałem tak jak widać na SS. Ja nie widzę z mojej strony tutaj żadnego prowkowania innego gracza.

Punkt z regulaminu do komunikacji.

1.Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

1.3Zabrania się prowokowania innych graczy do łamania regulaminu serwera.

A więc nie złamałem żadnego punktu regulaminu nie było żadnego wulgaryzmu w gracza kierunku tylko żartobliwie. Powiem tak z tego co widzę w ostatnich dniach jest bardzo dużo skarg na tego "Supporter" a co za tym idzie że coś jest z tym człowiekiem nie tak. Nie chodzi mi już o zdjęcie kary bo 3h to jest na prawdę bardzo mało ale sam fakt że kolega nie trzyma się regulaminów oraz kara każdego jak popadnie za na prawdę bzdety jest niedopuszczalne.

Myślę że tutaj więcej nie mam co się rozpisywać.

• Haha 7

Uszanowanie.

Zostałeś ukarany za wiadomości na chat lokalnym w przedziale czasowym 20:23:51 do 20:26:32, a Twój powyższy ss w skardze nie pokazuje całości wypowiedzi.

Co do punktu regulaminu przez Ciebie wymienionego (regulamin komunikacji - 1) jasno widać, że się do niego nie zastosowałeś. Prowokacje nie zawsze muszą zawierać niecenzuralne słowa, by zostały uznane za prowokacje. W Twoim przypadku m.in. obrażając go w wszelaki sposób jest widoczna prowokacja (nawet w Twoim przesłanym dowodzie, a nie jest to całość wypowiedzi). Twoje czyny mogły spowodować, że gracz równie odpowie Ci w podobny sposób jak Ty się do niego zwracałeś, jednakże zamiast tego wolał Cię zgłosić i postąpił słusznie ignorując takie prowokacje.

Uważam, że kara została nadana słusznie. Tyle ode mnie, oczekuje na decyzję Adm. RCON.

• Super 5
  • Haha 1
  • WOW! 1

W dniu 17.11.2025 o 21:12, wnm napisał:

Ty cały czas uważasz że kara została nadana słusznie 🙂 - Również czekam na decyzję Adm.RCON bo to już nie pierwsza sytuacja z twoją osobą.

I w tym przypadku tak jest, nie wiem jak możesz patrzeć na tego screenshota i zastanawiać się gdzie są te prowokacje. 

Kara została nadana słusznie. 

• Super 5
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.