Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

The Always | Koniec 1. sezonu | 16.11.2020 - 16.11.2025

AlimentoS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

tiNCTGo.png
16.11.2020 - 16.11.2025

Rozdział I
Szukając nowego serwera w czasie pandemii COVID-19 skontaktował się ze mną (@AlimentoS) bardzo dobry znajomy, z którym znałem się już dobre kilka lat i wspólnie działaliśmy na innym, historycznym na scenie MTA - polskim serwerze, który niestety zakończył swoje istnienie.
Ten znajomy, to nie kto inny jak @MagiX. Polecił mi on właśnie ProjectRPG, przez co założyłem konto i byłem zaskoczony nowoczesnością tego serwera - dosłownie - od pierwszej sekundy na spawnie San Fierro.
Był to dokładnie wieczór, 24 października 2020 roku - czyli o ile dobrze pamiętam, dzień - kiedy to wprowadzono naukę zdalną w szkołach. Pograłem chwilę i poszedłem spać. Niedzielny poranek rozpocząłem od wejścia właśnie na ProjectRPG.

Rozdział II
Wspólnie z MagiXem na dawnym serwerze tworzyliśmy dużo organizacji, takich jak podróba medyków, firma ochroniarska, czy organizacja taksiarzy. Stwierdziliśmy, że tutaj też stworzymy coś własnego.
Tak właśnie zaczęliśmy zbierać siano na założenie organizacji (bodajże 100tyś), wbijać reputacje i szukać ludzi na założenie.
Równo 9 listopada 2020 roku złożyliśmy wniosek o założenie organizacji The Always w składzie:
@AlimentoS, @MagiX, @shakurai, @FanTurasa, @HeliX, @CraysGod oraz @Pan_Kurier
Wniosek został przyjęty, a następnie zrealizowany dokładnie 16 listopada 2020 roku w godzinach popołudniowych.
Tego samego dnia, aby uwiecznić tą chwilę, wykonaliśmy tego screena:

Ogólnie rzecz biorąc nie spodziewałem się, że The Always wybije się tak szybko i tak pozytywnie na ProjectRPG.
Sytuacja ta nakręcała mnie co raz bardziej na granie i w sumie to nie pamiętam
jakiejkolwiek lekcji zdalnej, na której bym nie grał na PRPG.

Zdalne trwały aż do maja 2021 roku. Pomimo, że całe 5 lat istnienia The Always to
ogromny wysiłek wielu ludzi, to i tak okres listopad 2020 - maj 2021 oceniam
najbardziej pozytywnie pod względem naszej organizacji.
Jest to związane z faktem, że właśnie wtedy spędzałem wiele godzin dziennie
rozbudowując tą organizacje - oczywiście z pomocą wielu innych przekozackich graczy.

Prowadzenie organizacji w m.in.:
- Trudnym okresie dla Twojej rodziny
- Częstych i długich wyjazdów w ramach służby
powodowały, że często musiałem odkładać The Always na drugi, a czasem nawet trzeci plan swojego życia.

Nie mniej jednak w rozwój The Always wpakowałem całe swoje serducho i przyniosło to efekty ❤️

Organizacja The Always nie istniałaby gdyby nie Wy - jej członkowie.
Jednak były też osoby, które włożyły do tej organizacji coś więcej niż tylko bycie... - serce ❤️

Chciałbym teraz wszystkim przedstawić...:
Złota Lista członków The Always 2020-2025
1. @<3TAGO.mir<3
2. @_PeMaR_
3. @(BOT)WhiteShadow
4. @AlimentoS
5. @arayy*
6. @AroN.
7. @Baleron
8. @Burrito420
9. @Carl_Wojtyla
10. @CzajKA
11. @Czamek
12. @Dolus
13. @dzu.stka
14. @garb0l
15. @gofer6287
16.  @hardmacus
17. @HeliX
18. @INT.
19. @kapenciusz.th
20. @KamiloLZK
21. @Komponat.
22. @Kosiarczyk
23. @lasinio_9
24. @LeeRamirez
25. @Mari
26. @MagiX
27. @MasnyTed
28. @Mikey058
29. @Mizshift
30. @Mordzia_Rafcio
31. @Navy
32. @Nequer
33. @oski77
34. @Pan_Kurier
35. @Poziomeq
36. @surfus_1370
37. @TheKrzychu13
38. @v4nish
39. @Veon
40. @xklaudiax
41. @xMEq
42. @YooNKO
Zawarto kolejność alfabetyczną

Dziękuję Wam za każdy, nawet najmniejszy % włożonego serduszka w rozwój The Always.
To głównie dzięki ww. osobą The Always mogło obchodzić swoje 5. urodziny.

Prowadzenie organizacji nie jest takie proste, jak się wszystkim wydaje.
Wiedzą to przede wszystkim liderzy aktualnych organizacji, ale
również osoby, które chciał podrobić naszą organizację.
Wiedzą to również osoby, znajdujące się na powyższej złotej liście organizacji The Always.

❤️ Rozsiądź się wygodnie i przyjemnego oglądania ❤️

Co dalej z The Always?
Z dniem 16.11.2025 organizacja The Always zmienia status z otwartej, na zamkniętą.
Będzie to organizacja stricte dla byłych członków The Always, gdzie będziemy sobie spokojnie żyli.

Jeśli jednak jesteś spoza The Always, a chciałbyś dołączyć - nic straconego.
Zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną discord.

Jesteś jednym z ponad tysiąca graczy, którzy kiedyś byli w The Always?
Świetnie!
Zapraszamy Ciebie na naszego discorda, gdzie zbieramy wszystkich byłych członków naszej organizacji!
Aby dowiedzieć się więcej - skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej discord już teraz.

Wyzwanie na zakończenie!

Napisz "komentarz" do tej wiadomości, w którym oznaczysz najbliższe Ci osoby
z organizacji The Always z czasów, kiedy byłeś jej członkiem!
Dzięki oznaczaniu i Waszym komentarzom - więcej osób dowie się, że
The Always nadal istnieje oraz, że szuka starych członków!

Słowem zakończenia...

Dziękuję za 1. sezon ❤️

Założyciel organizacji The Always
 AlimentoS   
(discord: alimentos )                            

• Super 28
  • Haha 3
  • WOW! 1

Siema super org pozdro dla @hardmacus, @v4nish, @_PeMaR_, @Kosiarczyk, @MagiX, @AlimentoS, @HeliX, @AroN., @Szender, @Carl_Wojtyla, @TheKrzychu13, @xklaudiax, @Burrito420, @(BOT)WhiteShadow i jeżeli kogoś nie wymieniłem to też pozdro 

Dzk wszystkich za wspólne chwile 

• Super 4
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.