Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bartosz-pl

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 70532
Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego: @Bartosz-pl
Powód skargi: treści obraźliwe i prowokacyjne na statusie, łamanie regulaminu działu licytacji
Data zdarzenia: od wczoraj do dzisiaj
Dowody: wvEnq0D.png 

Opis sytuacji: Witam napisałem skargę na pewnego administratora dotyczącą pewnej licytacji, gdzie Bartosz-pl poprzez zmianę kwoty wywoławczej (co jest oczywiście przez regulamin działu nieruchomości zabronione) doprowadził do usunięcia mojej w pełni prawidłowo postawionej oferty. Po napisaniu w.w. skargi oskarżony zaczął pisać coś u mnie na statusie że jestem głupi (przez co poczułem się urażony) oraz kwestionował moją dojrzałość psychiczną pisząc "Ile ty masz lat, żeby się czepiać" co oczywiście patrząc na poprzednia wiadomość można odebrać jako prowokację
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping powyżej

Edytowane przez oliwierbluza1
  • Super 2
  • Haha 1

54 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

UID: 70532
Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego: @Bartosz-pl
Powód skargi: treści obraźliwe i prowokacyjne na statusie, łamanie regulaminu działu licytacji
Data zdarzenia: od wczoraj do dzisiaj
Dowody: wvEnq0D.png 

Opis sytuacji: Witam napisałem skargę na pewnego administratora dotyczącą pewnej licytacji, gdzie Bartosz-pl poprzez zmianę kwoty wywoławczej (co jest oczywiście przez regulamin działu nieruchomości zabronione) doprowadził do usunięcia mojej w pełni prawidłowo postawionej oferty. Po napisaniu w.w. skargi oskarżony zaczął pisać coś u mnie na statusie że jestem głupi (przez co poczułem się urażony) oraz kwestionował moją dojrzałość psychiczną pisząc "Ile ty masz lat, żeby się czepiać" co oczywiście patrząc na poprzednia wiadomość można odebrać jako prowokację
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping powyżej

Bo pisałeś o mnie ( tzn. mój wątek skopiowałeś i wspomniałeś o twórcy licytacji ). Wybacz ale jesteś skarży pyta i byś pisał na każdego skargę. Weź zajmij się swoim życiem i to nie jest aż tak obraźliwie.

• Haha 4

13 minut temu, Bartosz-pl napisał:

Bo pisałeś o mnie ( tzn. mój wątek skopiowałeś i wspomniałeś o twórcy licytacji ). Wybacz ale jesteś skarży pyta i byś pisał na każdego skargę. Weź zajmij się swoim życiem i to nie jest aż tak obraźliwie.

tak niezbyt rozumiem "Weź zajmij się swoim życiem i to nie jest aż tak obraźliwe" przy fakcie, że ty wchodzisz mi na profil i swoje wielkie bóle opisujesz, więc tak może najpierw spójrz na siebie?

A tak na przyszłość to sugeruję nieco się podszkolić z języka polskiego, bo jak widać średnio ci idzie

17 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

tak niezbyt rozumiem "Weź zajmij się swoim życiem i to nie jest aż tak obraźliwe" przy fakcie, że ty wchodzisz mi na profil i swoje wielkie bóle opisujesz, więc tak może najpierw spójrz na siebie?

A tak na przyszłość to sugeruję nieco się podszkolić z języka polskiego, bo jak widać średnio ci idzie

Ja tam nic nie będę robił i kończę dyskusję bo to nie ma sensu z tobą. Nic nie umiesz tylko umiesz podać skargi i się przyczepiać.

• Haha 2

Zaczynając od początku, to w licytacji o której mówisz został zmieniony jedynie tytuł, a nie sama treść. Cena wywoławcza była 2k i nic się nie zmieniło, a ty dałeś 1$. Natomiast co to tego, to rozstrzyga to moderator danego działu, czy ktoś złamał regulamin działu(nie dział skarg tutaj).

Co do prowokacji i obrażania, to ja nie widzę nic tu złego w treści oskarżonego, żeby ukarać. Sformułowań których użył oskarżony można uznać jako prowokacyjne/obrazę, ale to już tak na siłę, tym bardziej że nie było nic więcej co by jawnie prowokowało, bądź obrażało.

Natomiast upominam cię @Bartosz-pl o zaprzestanie pisania statusów do Oliwera w taki sposób i sugerowanie pewnych zachowań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.