Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: oliwierbluza1
Nick(i) oskarżonego(/ych):  LastoAkaRudy (prawdopodobnie)
Powód skargi: Bezpodstawne usunięcie oferty w licytacji, brak reakcji na łamanie regulaminu działu licytacji
Data zdarzenia: 15.11.2025 między południem a wieczorem
Dowody: https://projectrpg.pl/topic/142238-l-mieszkanie-w-lv/żadnej informacji o dodaniu komentarza ani o reakcji ze strony twórcy licytacji nie jestem w stanie ukazać, bo przez to, że zostały one ukryte/usunięte usunęły się one z powiadomień oraz statusu na forum
Opis sytuacji: Z początku chciałbym zaznaczyć, że nie jestem pewien co do tego, czy wskazałem prawidłowego oskarżonego, bo komentarz został ukryty/usunięty, a wskazany przeze mnie oskarżony w godzinach tej sytuacji przeglądał i moderował ten dział.
Przeglądając dział nieruchomości moją uwagę zwróciła licytacja mieszkania w LV od $0, tak więc zalicytowałem kwotą $1. Okazało się, że twórca licytacji tę kwotę zmienił, a tytuł zostawił, co jest zabronione w § 32 regulaminu działu nieruchomości w sekcji licytacji:

Cytat

§ 32
Twórca licytacji nie może edytować treści wątku.

Tak wiec wiedzą to, zalicytowałem tego $1 nie łamiąc przy tym żadnego z punktów regulaminu, a twórca licytacji stworzył ją niezgodnie z regulaminem. Na logikę poprzednia forma postu powinna zostać przywrócona, a finalnie moja w pełni poprawna oferta została usunięta, a łamanie regulaminu działu przez twórcę licytacji zostało olane

PS. dzięki za repke

Edytowane przez oliwierbluza1
Bolesny ostro leci niecała minuta od dodania skargi a ten już reakcje daje
  • Haha 10
  • WOW! 2

Witam,

Twórca licytacji nie zmienił kwoty ceny wywoławczej, tylko jeśli już to nazwę tematu, a to mógł jak najbardziej zrobić, zwłaszcza jeśli cena ze wzoru nie zgadzała się z ceną z tematu. Na przyszłość polecam najpierw spytać dlaczego, co i jak, niż na siłę szukać pretekstu do napisania skargi, szanujmy swój czas. Pozdrawiam cieplutko.

Edytowane przez LastoAkaRudy
  • Super 14

Mogła być edytowana i 10x, nie zmienia to faktu, że cena (ani data) nie uległa zmianie, a to był Twój zarzut w tej skardze. 32 punkt regulaminu odnosi się głównie do tego, bo to czy gracz edytuje temat i dopisze, że na posiadłości jest dużo miejsca to nie ma znaczenia. Przyczepiłeś się tego tematu, szukasz problemu na siłę, sprawdź inne licytacje czy były zamykane, bo ktoś edytował treść, tzn dopisał coś np. w dodatkowych informacjach.. 

• Super 8

Może i była może i nie była cena zmieniana. Z mojej perspektywy w tytule było od 0, a oferta była edytowana. Co ktoś patrzący z boku zobaczył? Że gościu ustawił taki tytuł "bo tak" a edytował post żeby kropkę na końcu zdania dopisać? Raczej nie

Jeżeli nie zmienił ceny, to ok ale sytuacja jest conajmniej dziwna

• Haha 7
  • Auć 1

Jakie „może i była może i nie była”, czy Ty przeczytałeś ze zrozumieniem to co Ci napisałem? Gracz nie edytował ceny wywoławczej ani minimalnej kwoty przebicia, edytował nazwę tematu, oraz dopisek w dodatkowych informacjach. Jeśli masz jakiś problem z wiarą w moje słowa, to poczekaj na decyzję ARCON zamiast szerzyć dezinformacje i poddawać w wątpliwość moje słowa. Na przyszłość wystarczy spytać jakąkolwiek osobę z działu nieruchomości (teez, Wejperson, Roczki, AroN, lub ja) zamiast pisać bezsensowną skargę.

• Super 8

A ty moją wypowiedź przeczytałeś ze zrozumieniem że pytasz o to samo? 

Napisałem, że jeśli nie została zmieniona cena, to ok czasami pozory mylą (w szczególności jak ktoś działa w bardzo nielogiczny sposób).

A i wskaż mi w mojej poprzedniej wypowiedzi tą "dezinformację"

• Haha 13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.