Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza sebakrulxd

n1m3k.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  48280
Login: Brunio_To_Ziomal
Nick oskarżonego: sebakrulxd  
Powód skargi: Niszczenie mienia organizacji.
Data zdarzenia: 14.11.25
Dowody: 
Opis sytuacji Gracz przyszedł do org, zaczął niszczyć fury, dostałem cynę od ziomka na dc który miał trochę info o nim oczywiście negatywnego, dałem lotę i czekam na kasę za auta.

Nie mogłem znaleźć konta oskarżonego na Forum, UID Seby to:  69111

Gracz ma do oddania  2351.92$   Zgodnie z regulaminem organizacji. 

1099088562_55288460-2D98-4B19-9157-37D3CC5EBBAF.thumb.png.c45bfa339d354b3fd5e5a7a124250324.png

seba.png

seba2.png

seba3.png

seba5.png

seba6.png

seba7.png

seba8.png

Teraz, xdsebakrul napisał:

nie miałem prawka wiec nie miałem jak odebrac auta itp 

§ 1. Porzucając pojazd gracz ma obowiązek powiadomić o tym na wyznaczonym kanale.

Nie wypełniłeś swojego obowiązku, pieniądze będziesz musiał oddać.

§  3. Gracz niszcząc mienie organizacji w postaci pojazdów jest zmuszony do poniesienia kosztów napraw itd. ( Oraz dodatkowo
 100% ceny ogólnej w ramach rekompensaty za swoje czyny ) 

8 minut temu, n1m3k. napisał:

§ 1. Porzucając pojazd gracz ma obowiązek powiadomić o tym na wyznaczonym kanale.

Nie wypełniłeś swojego obowiązku, pieniądze będziesz musiał oddać.

§  3. Gracz niszcząc mienie organizacji w postaci pojazdów jest zmuszony do poniesienia kosztów napraw itd. ( Oraz dodatkowo
 100% ceny ogólnej w ramach rekompensaty za swoje czyny ) 

917379060_8A7DB926-5CB3-4C40-AF63-D1CA9F8C7111.png.74b1fd004f09318b10791da8ca07a8ea.png Pieniadze oddane. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.