Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na huh

hardmacus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hardmacus
Nick(i) oskarżonego(/ych): huh
Powód skargi: Gracz jezdzil bez sluzby w radiowozie ładne parenaście minut
Data zdarzenia: 14.11.2025
Dowody: EEUyePS.png
Opis sytuacji: Support jezdzil se z kolegami bez sluzby w radiowozie gdy do niego napisalem ze tak nie moze to mi napisal ze gdzie jest to zabronione więc zapytałem się samego lidera i faktycznie tak nie mozna, wrazie w moge wysał klipa bo tez mam owego. 

• Super 11
  • Haha 10
  • Auć 1

Uszanowanko!

Mogło to w teorii wyglądać na długie przesiadywanie bez celu, jednakże tak to nie wyglądało w praktyce. Kierowca huntley'a poprosił mnie na mumble bym chwilę z nimi pojeździł na g bo zepsuło mu się clipowanie, a co jakiś czas był jego zdaniem taranowany przez różne osoby, więc kilka minut u nich siedziałem aby to sprawdzić robiąc przy okazji inne reporty, a potem się wytepałem jak nic nie dostrzegłem i tyle mnie widzieli. Racja mogłem to robić jako niewidzialny lub po prostu obserwując PsiN0s'a i to jest mały błąd z mojej strony, że siedziałem tam fizycznie w pełni widoczny. Przepraszam, jeśli wprawiem Cię w zakłopotanie!

Edytowane przez huh
  • Super 7
  • Haha 25

Dobrze, mam nadzieje ze to sie nie powtórzy bo mam oczy dookoła głowy, ale dalej nie rozumiem czemu do ciebie napisalem ze tak nie wolno a ty mi odpisałeś cos w tylu "Gdzie jest tak napisane", to był bardzo dziwny ruch z twojej strony, ale czekam na rozpatrzenie przez osoby wyżej postawione Dziękuje za uwage. 

• Super 3
  • Haha 3
  • Lubię to! 1

Dokładniej mówiąc to napisałem, że "nie widzę w tym problemu", a nie "gdzie jest tak napisane", choć teraz ten "problem" dostrzegłem, że rzeczywiście mogłem być niewidzialny i by tej skargi pewnie nie było. Jeszcze raz Cię przepraszam za tę całą sytuację.

Edytowane przez huh
  • Super 4
  • Haha 1

W dniu 15.11.2025 o 14:50, huh napisał:

Dokładniej mówiąc to napisałem, że "nie widzę w tym problemu", a nie "gdzie jest tak napisane", choć teraz ten "problem" dostrzegłem, że rzeczywiście mogłem być niewidzialny i by tej skargi pewnie nie było. Jeszcze raz Cię przepraszam za tę całą sytuację.

Następnym razem użyj funkcji kontroli, które Ci przysługują - nie musisz siedzieć u kierowcy jako pasażer.

Mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.

W związku z wyjaśnieniami supportera, skargę oddalam. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.