Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Danielskie

GRYCU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 61200
Login: Grycu50
Nick oskarżonego: Danielskie
Powód skargi: sprzedasz pojazdu po zbyt dużej cenie , zbyt duży zarobek na samochodzie 
Data zdarzenia: 11.10.2025
Dowody: logi
Opis sytuacji: Dnia 11.10.2025 kupiłem od gracza danielskie pojazd marki monroe . Zapewniał mnie że ten samochód jest wart ponad 1,8kk i że sprzeda mi go za za 1,55kk po znajomości z racji tego że chce przejść na inny serwer , i ja głupi się na to zgodziłem bez sprawdzania z racji tego że z danielskie byłem w jednej organizacji i  myślałem że go dobrze znam i jesteśmy znajomymi . Po kupnie pojazdu chciałem się zorientować ile on jest wart i dowiedziałem się że nikt tego samochodu nie chce i ludzie nie dawali mi za niego więcej niż 980k w gotówce , więc rozbieżność cen jest uważam duża . Druga sprawa to jest to że zarobił za dużo na tym samochodzie , słyszałem że dał za niego ok.1kk ( ale nie jestem pewny więc mam nadzieje że sprawdzicie logi ) jeśli to prawda to zarobił na nim ok.550k więc jest to za dużo jak na samochód o tej wartości . Mam nadzieje że wy jako administracja sprawdzicie logi z tych transakcji  i stwierdzicie czy mam rację . Pozdrawiam ludzi czytających i zwłaszcza śmiesznego danielka z którym spędzałem urlop a potem mnie oszukał na pieniądze , pamiętaj karma wraca . 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.034d1c898c4b783975661ecf711ed79e.png

• Super 4
  • Haha 3

Siema witam Gryca cyca odnosząc się do tego jakże śmiesznego tematu co do auta marki jak to ktoś mówił morelo auto po przeliczeniu wychodzi te 1,6-1,7kk a że ten o to pacjent oddał auto za darmo to nie moja wina jako iż to był 10 ns na limitkach i auto kupiłem nie za bańkę bo nawet autor by tyle kopów nie chciał dostać tylko o wiele drożej jakieś 1.4-1,5 nie pamiętam dokładnie i z tym autem jest jak z tym autorem niby nikt go nie chce a jednak trzeba poczekać na tego jedynego miałem offy na forum właśnie 1.4-1.5kk także jakby chciał to by sprzedał za wiele więcej ja wiem nic złego nie zrobiłem dziękuję buźka 

• Super 1
  • Haha 9

I widzisz Danielski i teraz sam sie wjebałeś bo akurat mam informacje ile dałeś za to ciulasz każdego nawet tu ,a prawda jest taka że pozbyłeś się auta i wartość samochodu była niby 1.7kk , ale ten samochód nikt nie chciał każdy je selnnoł za 1kk max ,aaa w sumie jak twierdzisz że było warte tyle i tyle , to pokaż jakieś dowody , jak ktoś niby ci dawał tyle za to aaa i nie zapomnij o screanie ile dałeś za to i od kogo kupiłeś Danielski jak twierdzisz że dałeś więcej to chyba masz jakieś dowody .

Edytowane przez GRYCU
  • Haha 3

Jeśli został sprzedany za te 1.550.000$ do Ciebie @GRYCU to wszystko się zgadza i nie ma mowy o za dużym zarobku ze strony @Danielskie, a więc skargę odrzucam. To samo z zawyżeniem ceny, też nie miało miejsca. Tutaj wszystko mieści się w normach i nie ma żadnego problemu.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.