Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kamil77 - oskarżony przez Ghostek_lpg

Ghostek_lpg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @kamil77
Data zdarzenia: 12.11.2025
Opis zdarzenia: Auto stalo na posesji która stracilem przec nieaktywnosc z przyczyn prywatnych i z czego wiem to auto powinno trafic na przecho.
Dowody:  zalacznik

Spoiler

P.S.
Nie pisze tego by zepsuć reputacje pracownikowi, ale żeby wyjasnić cale zajscie

image.png

• Haha 1

Miałem zgłoszenie 112, masz rację powinien trafić na Przechowalnię ale jak posiadłość nie należy do nikogo. Domek został wykupiony i zmienił właściciela, z informacji które dostałem pojazd powinien trafić na pp za 300$.
 ( chat frakcyjny został zamazany )

Spoiler

image.thumb.png.f27fb8e4ea613e469e790250d2489275.pngimage.thumb.png.57fd294fea761f6541f5d79c07c9cdf6.png

Edytowane przez kamil77

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Zgodnie z tym co napisał pracownik, pojazd trafił na parking policyjny, ponieważ nowy właściciel posesji napisał zgłoszenie, gdyby dana posesja nie posiadała do momentu holowania nowego właściciela, to wtedy pojazd trafiłby na przechowalnie pojazdów. Skargę odrzucam, pracownik prawidłowo odholował pojazd.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.