Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gracza Candy oskarżony przez Kononowicz1

Kononowicz1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 83584
Login: Kononowicz1
Nick oskarżonego: Candy
Powód skargi: Odcholowanie samochodu z posesji na parking policyjny
Data zdarzenia: 2025-11-10 23:20:46
Dowody: Załączam sc z parkingu policyjnego oraz gdzie stał pojazd
Opis sytuacji: Pojazd Boxville (id 5899) który stał na prywatnej oplaconej posesji został odcholowany na parking policyjny...

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: sc

1000006896.jpg

1000006895.jpg

Dowody.png

Edytowane przez Kononowicz1

Witam cię serdecznie! Z tej strony Doświadczony pracownik Candy, kłaniam się panu!

Bardzo mi przykro że twój pojazd został przeze mnie odholowany... niestety muszę cie zasmucić ponieważ został on odholowany poprawnie. Miałem wezwanie od patrolu do twojego pojazdu który rzekomo stał na twojej prywatnej posesji (podobnież również opłaconej). Nie, nie stał, stał na domku który nie ma blipa. Też przez chwilę nie rozumiałem po co patrol mnie wzywał ale po analizie granic stwierdziliśmy że stanąłeś źle. Następnym razem po prostu sprawdź gdzie kończą się granice a unikniesz "odholowań" - podrzucam link. 

P.S jak już wchodzisz w prywatny czat to po prostu zapytaj się o daną sytuację, oszczędzisz sobie czasu. Pozdrawiam!

mta-screen_2025-11-10_23-16-24.thumb.png.aa7472eae12e7490e1240006e1ced112.png

mta-screen_2025-11-10_23-16-46.png

Zły dział, skargi na pracowników składamy do frakcji w której znajduje się dany gracz. W tym wypadku jest to pracownik frakcji SARA, więc skargi na nich składamy w tym dziale: https://projectrpg.pl/forum/225-pochwałyskargi-na-pracowników/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.