Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pokaż swoją twarz...

duck24
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż @Pikachu_wsinoganominowal frakcje SAFD to czemu by nie😋

Ja w takim razie nominuje @Polewson. @MagicznaRybka @HymelJadwiga @WiksaPiksa @Nataliaaa @Szender @caesarek oraz wszystkie frakcje zapraszam!🛐IMG_0858.thumb.jpeg.c95df2a22272fe44b7a32ec3e41dd84f.jpeg

Edytowane przez YourMom
tak o
  • Super 44
  • Złość 1
  • Haha 1
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

15 godzin temu, YourMom napisał:

Damn, (nie)dziękuje @YourMomi @Pikachu_wsinogaza nominację do ukazania twarzy... Jako iż nie do końca podoba mi się fakt pokazywania ryjka, i chcę zachować jak kolwiek anonimość, to łapcie moje zdjęcie z przed 9 lat haha 

IMG_20240106_151224.thumb.jpg.075f9e92220e1d602c723cf154c64ec4.jpg

No i to co tygryski lubią najbardziej czyli nominację: Po pierwszę nominuję moich dobrych znajomych z gierki dlatego @Kit4ajka@Chinczykk @Fr3huuzapodajcie tutaj ładne fotki. Dodatkowo nominuję @Skwierczyk @POMPA112 @TheShadov. Proszę mnie nie zawieźć haha. Do następnego wyzwania kolegowie i koleżankowie.

• Super 2

W dniu 6.01.2024 o 15:17, MagicznaRybka napisał:

IMG_20240106_151224.thumb.jpg.075f9e92220e1d602c723cf154c64ec4.jpg

No i to co tygryski lubią najbardziej czyli nominację: Po pierwszę nominuję moich dobrych znajomych z gierki dlatego @Kit4ajka@Chinczykk @Fr3huuzapodajcie tutaj ładne fotki. Dodatkowo nominuję @Skwierczyk @POMPA112 @TheShadov. Proszę mnie nie zawieźć haha. Do następnego wyzwania kolegowie i koleżankowie.

Bardzo dziękuję @MagicznaRybka za nominacje pozdro ja nominuję @Misiek12 i @sajka @CiociaDaria powodzenia !

IMG_20231218_220716_575.webp

• Super 1
  • Auć 1
  • Lubię to! 1

Dzięki za nominacje! 

Nominuję moich kochanych świrów: @Szwagier_169 @Amiczek @kasia55 @xiaolinka @MarceliQ @lejek @Kacper_05 @Pawex26 @_rybson_ @osobowosc @ReyuCocaine @mentos*GsH @romek2 @.Nati @Nataliaaa @Gibson @DANERKO*CDW @Hebel @H4rrywP0rtk4ch @WiktorqXX @-=KodaK=- @Laura_Palmer @atkiel24 @kubcioX @Maksiuuu<3 @krakowskimigacz @Edvardo @TFee @Rajker @FeaT @BillySynku @TiruBrum @Kinok @MissRaven @!Komin @Jasiuu.G59 @Butek61 oraz @unfound @Shrex00n Nagranie specjalnie z dedykacją dla hejterków :~D See you later.

Snapchat-10838894.jpg

Edytowane przez _Lisuuu_
  • Super 20
  • Haha 5
  • Auć 1
  • Lubię to! 2
  • WOW! 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.