Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na Domanu

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Aron2077
Nick pracownika: Domanu
Data i godzina zdarzenia: 10.11.2025 11;55
Dowód (SreenShoot, logi bądź nagranie): mta-screen_2025-11-10_11-55-14.thumb.png.056c436aed7715d4234b4112456ec5fd.pngmta-screen_2025-11-10_11-56-48.thumb.png.7d459b9a9d5daab9bf96887666d316e2.png
Opis sytuacji: Podczas pracy gdy wciągałem pojazd na lawetę, okazało się że w środku samochodu jest gniazdo pszczół, gdy je zobaczyłem, natychmiast uciekłem do kabiny lawety by się ochronić, wtedy sobie przypomniałem że mam otwarte okna w lawecie i pszczoły mnie bardzo mocno pogryzły, bolała mnie troszkę głowa i stwierdziłem że zadzwonię po pomoc, moje zgłoszenie natychmiast zostało przyjęte przez pana ratownika Domanu, długo nie musiałem czekać ponieważ zjawił się bardzo szybko na miejscu. Gdy się mną zajął odrazu poczułem się lepiej i zostałem poinformowany że jeśli nie jestem uczulony to nic mi nie będzie.
Coś od siebie: Bardzo dobra robota, oby tak dalej.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.