Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zabson

Laura_Palmer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Laura_Palmer
Nick(i) oskarżonego(/ych): @zabson
Powód skargi: Niepoprawne ocenienie sytuacji związanej z zabraniem prawo jazdy.
Data zdarzenia: 10.11 10:4x
Dowody: https://streamable.com/99g5u5
Opis sytuacji: Jechałem sobie na apce, wyjechałem pod prąd. Zauważyłem gracza @dvvmzxqi zdążyłem zjechać tylko na środek drogi, drugi uczestnik ruchu także to samo uczynił. (widać także że jego koła w momencie zderzania także są za moją linią) Nie wiem z jakiego powodu zabrane to prawko za "taran" skoro oboje byliśmy na środku drogi podczas zdarzenia. 

Po zabranym prawo jazdy kiedy tepnął się @zabsontakże przedstawiłem mu klip ze swojej strony, gdzie także stwierdził że tylko ja jestem winny kolizji. Też nie zapytał jeśli już o jakiekolwiek pokrycie szkód tylko odrazu zabrał uprawnienia.

P.S Nawet jak bym chciał kogoś taranować, to raczej nie podczas jazdy na aplikacji transportowej 😄

Edytowane przez Laura_Palmer
  • Super 2
  • Haha 6

Dzień dobry,

Na nagraniu doskonale widać, że gracz był w momencie kolizji kołami na linii, natomiast Ty byłeś większą częścią pojazdu na przeciwnym pasie ruchu, więc moim zdaniem kara została nadana prawidłowo. Taran miał miejsce, mogłem jeszcze ewentualnie dopisać "Jazda pod prąd + spowodowanie kolizji".  Przedstawiłem swoje zdanie teraz czekam na ocenę administracji RCON.

• Super 5
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.