Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

sebix936
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sebix936

Nick(i) oskarżonego(/ych): huh

Powód skargi: Złe skalowanie kary + ocena, czy w ogóle ta kara powinna być

Data zdarzenia: 8.11.25

Dowody: Logi 

Opis sytuacji: Witam. Dziś o godz. 21:10 do 21:40 pracowałem na pracy oczyszczania ulic. Podczas pracy jakiś gracz zaczął mnie taranować na chodniku, ale mnie to nie ruszało. Jak ja go zacząłem delikatnie tam zahaczać, to nic się nie działo. Po czym, jak zakończyłem pracę, to pan huh po czym mi prawko za taran sweepera sweeperem. A moim zdaniem powinien być warn, bo prawko miałem ponad rok temu, jak się nie mylę, a ostatnia kara to ban. I tak nie wiem, czemu dostałem prawko, skoro dla typa nic się nie stało. XD Więc takie dawanie kar to chyba dla frajdy.

Edytowane przez Inspektorsebix93
  • Super 1
  • Haha 2
  • Lubię to! 5
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Uszanowanko!

Nie mamy obowiązku nadawania ostrzeżenia za dany czyn przed karą zabrania prawka.

Jeśli jakiś inny gracz Cię taranował, to dlaczego nie wysłałeś reporta, skoro inna osoba zrobiła to przy podobnej sytuacji wobec Ciebie? Tego nie rozumiem.

Według mnie kara jest słuszna. Sytuację pozostawiam do oceny A.RCON.

Edytowane przez huh
  • Super 4

Takie dawanie kar to, jak pisałem, tylko dla frajdy, bo gracz przy tym nic nie traci. A nawet gdyby, to już bym zapłacił. A i jeszcze powód prawka popraw, bo jest zły. Daj taran sweepera sweeperem, dowody dostarczone adm.

Edytowane przez Inspektorsebix93
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.