Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] Admiral STR

NITRES
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: NITRES
VUID/ID pojazdu: 47684
Model pojazdu: Admiral
Silnik pojazdu: 2.9 DIESEL
Przebieg pojazdu: 6666Km i rośnie!
Dodatki: Ecu4, Turbo 5, Gwintowane zawieszenie, Duże fele, Poszerzenia 2.2, Aplikacja transportowa, 1 Klucz, Limitowany set Dyniowy, Szyby 100%, Szyberdach, wykrywacz, ogranicznik, ABS
Kwota sprzedaży: 525k
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Forum/Discord : nitres / Gra
Dodatkowe informacje: Mogę zamienić za sultana PFT z moją dopką. Sprzedaje naprawionego zatankowanego na full, jeżeli opony będą miały poniżej 50% mogę opuścić jeszcze na zmianę ich. Wszelkie pytania oferty piszcie discord, tam jestem najczęściej 

Zdjęcie pojazdu: image.thumb.png.ec2033e582624c09b9ace6e253d32f7e.png image.thumb.png.347b77c16da53cfb0ab77d0ee6b598e2.png image.thumb.png.545053a2089c36b97a9292a2ee6744b6.png

Edytowane przez NITRES
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.