Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ rozwiązany Skarga na maciek.bot - oskarżony przez CherryBombel

CherryBombel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Pracownik maciek.bot

A więc tak, oczywiście teraz przytoczę Ci definicje używania świateł awaryjnych:

- Światła awaryjne używamy w momencie, gdy:

1. Padł nam silnik, tobie nie padł: image.png.62a92aedce0aa8bd593a12852a2b8917.png

2. Następnie, gdy padł nam akumulator, tobie nie padł: image.png.5a3dac108f59bd3446912e77dad4789c.png

3. Lub gdy nie mamy paliwa: image.png.3325274deca31418fe41862e6e786760.png

Albo jak nie mamy opon czy coś: image.png.7ee366375ee6a9987a6d4e21186ec48d.png

Jak widać koła masz wszystkie, jest to zwykłe nadużywanie awaryjnych świateł, aby stawać gdzie popadnie bezkarnie, ja tego nie będę tolerował, szczególnie jak indor zmapował wam miejsca parkingowe przy giełdzie. W razie czego mogę zwrócić Ci te 250$ za odholowanie na parking policyjny. 

Edit 1: Dodam jeszcze, że dobrze widziałeś, że odholowałem Ci 5minut przed tym ten sam pojazd, ale stał bez awaryjek, z premedytacją przyjechałeś i włączyłeś awaryjki, aby uniknąć konsekwencji, nawet widziałeś jak inne pojazdy zabieram stamtąd.

Pozdrawiam, maciek.bot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.