Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Daniel. - oskarżony przez SzybkiGornik33

SzybkiGornik33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Daniel.
Data zdarzenia: 06.11.2025 20:12
Opis zdarzenia: sytuacja wygladala tak ze przyjechalem na gielde aby dokonac transakcji z graczem stanalem ladnie na chodniku nie blokowalem wjazdu ani wyjazdu przyjechalem tam tylko dokonac wymiany pracownik Daniel. widzial napewno jak na ta gielde przyjezdzam i staje na chodniku mogl pomyslec ze ide sie tylko wymienic na zalaczonym klipie wszystko jest czysto widoczne gracz ,,powinal" mi samochod mimo tego ze do niego wsiadlem miejmy troche w sobie wyrozumialosci i badzmy dobrzy dla ludzi po tym jak zaszedlem przed maske lawety i po napisaniu ,,czekaj" gracz nie probowal nawet do mnie nic pisac tylko przejechal przezemnie jak przez pacholek czuje sie mega pokrzywdzony bo stracilem czas i pieniadze na odzyskanie pojazdu.
Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/lsg5TO7IoFcNRcKXp?invite=cr-MSxYZEcsMzQ4ODU5MDUy&v=60

mta-screen_2025-11-06_20-26-44.png

Edytowane przez SzybkiGornik33
Dodanie istotnego screena
  • Super 1
  • Haha 2
  • Nie lubię tego 2

Witam serdecznie z tej strony Doświadczony Pracownik Daniel. z Frakcji San Andreas Road Assistance.  Pozwól że przytoczę dwa punkty Kodeksu Ruchu Drogowego. 
§4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)
§4.6.5 Zakazuje się pozostawiania pojazdów w miejscach ze znacznie zwiększoną aktywnością graczy (np. Parkingi, prace dorywcze, spawny, giełdy).
Zatem miałem pełne prawo zabrać Twój pojazd, co do przejechania Ciebie jak ,,pachołka'', widziałem że próbujesz się wepchać pod koła czy mnie zablokować, a nie chciałem utrudniać ruchu drogowego na giełdzie gdzie jest spory ruch, jechałem przed siebie a z mojej perspektywy nawet Ciebie nie zauważyłem. Bardzo przepraszam mogę zwrócić koszty za przekąski.

image.thumb.png.ec6d986e20f8a599cd99ca0fa617c650.png

• Super 4
  • Haha 1

Witam, po rozpatrzeniu wszystkich dowodów możemy stwierdzić, że pracownik nie popełnił błędu co do wykonywanych obowiązków frakcyjnych, ponieważ pkt: §4.2 Kierujący ma prawo jedynie do parkowania w wyznaczonych do tego miejscach, w stylu amerykańskim lub polskim do 30 minut. W innych przypadkach może on zostać zabrany na parking policyjny zgodnie z Taryfikatorem SA Road Assistance. nie ma zastosowania na giełdach zgodnie z pkt §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) oraz wszelkie kwestie wyjaśnia pkt §4.6.5 Zakazuje się pozostawiania pojazdów w miejscach ze znacznie zwiększoną aktywnością graczy (np. Parkingi, prace dorywcze, spawny, giełdy). 

Co do rozjechania to my jako zarząd nie zajmujemy się karaniem za tego typu rzeczy, ponieważ od tego jest administracja więc @SzybkiGornik33odsyłam Cię do działu --> https://projectrpg.pl/forum/28-skargi-na-graczy/ 

Skarga odrzucona.

• Super 2
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.