Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak kasy za event

KIJEKK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, piotr3k_ napisał:

Jak zrobiliście na jednym komputerze to nie dostaniesz, poniewaz to jest jako jedno "IP" raczej

No wiesz, z jednej strony tak stawiałem ale z drugiej w regulaminie nie ma uregulowane że nie możesz współdzielić urządzenia. Ja dostając 20k z nagród dziennych dałbym bratowi je z chęcią ale to sie zara permem skończy. A nie widzi mi się na starym lapku który muli robić jakiś eventów czy czego kolwiek żeby mój braciak dostał wynagrodzenie za event. Ogólnie moim zdaniem eventy itd powinny być dostępne jak masz spędzone powyżej 20/30h na koncie aby uniknąć robienia dodatkowych kont żeby dostać łatwa kasę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.