Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

DolceGabana
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Masny_Rydzyk
Nick(i) oskarżonego(/ych): mowmififi
Powód skargi: Niesłuszne wrzucenie auta na pp usuniecie rejestracji/wprowadzenie gracza w błąd
Data zdarzenia: 01.11.2025
Dowody: image.png.500048dc96abd088fe86ef194d7b2174.pngimage.thumb.png.69143397ca97cc97e361ccffaf471769.png
Opis sytuacji: administrator wrzucil moje auto na pp za 15k oraz usunal tablice rejestracyjna "LSPD" ktora wedlug niego naruszała regulamin, jednak okazało sie ze w regulaminie nie ma zawartej frazy LSPD.

Pozdrawiam

pisząc że rejestracja mogła wprowadzać ludzi w błąd fraza LSPD nie była zawarta w regulaminie jest to niedopatrzenie regulaminu nie moje, nie zamierzam płacić 15k oraz ustawiac nowej reejstracji za nie mój błąd

Edytowane przez DolceGabana
  • Super 9

Witam serdecznie! Chciałbym na początku przytoczyć pewien punkt w Regulaminie rozgrywki: 6.3.3. Zakazane jest tym samym ustawianie tablicy rejestracyjnej pojazdu przypominającej taką, jakie posiadają frakcje, biznesy, filary serwerowe.
Jak widzisz, drogi graczu, twoja tablica „LSPD” złamała ten punkt, gdyż rażąco ona przypomina nazwę frakcji „SAPD”.
Mam nadzieję, że moja krótka, lecz obfita w wartościową dla Ciebie wiedzę odpowiedź rozwieje wszystkie twoje wątpliwości.
Życzę Ci, drogi graczu, dobrej zabawy podczas rozgrywki na ProjectRPG!

Z wyrazami szacunku
mowmififi

Edytowane przez mowmififi
  • Super 11
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.