Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wercia2115
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Wercia2115 

Nick(i) oskarżonego(/ych): Puczy

Powód skargi: nadurzywanie rangi

Data zdarzenia: 31.10.2025

Dowody: zabrane prawko

Opis sytuacji: dostalam prawko bez warna, nie wiedzialam ze tak nie mozna, w dodatku to jest moja pierwsza kara, moderator wykazal zero wyrozumienia i totalnie poczul sie na randze, wystarczylo napisac zebym zabrala pojazd

• Haha 8

Dobry wieczór, 
Po pierwsze - Supporter,a nie Moderator. Nie było jeszcze mi dane piastować wyższego stanowiska.
Po drugie - Nie musimy ostrzegać, możemy od razu karać zabraniem licencji tak jak to miało miejsce w tym przypadku.
Po trzecie - Postawiłaś pojazd na środku drogi, zaciągnęłaś ręczny i czekałaś celowo na innych kierowców. Miało to miejsce na skrzyżowaniu na Ocean Flats przy samym spawnie, gdzie jest ciągłe spore natężenie ruchu. W ciągu niecałej minuty zderzyli się z tobą dwaj kierowcy i ponieśli z tego tytułu straty finansowe z powodu uszkodzeń.
Po czwarte - Zrobiłaś to celowo, bo chciałaś dać "nauczkę" dla graczy, którzy jeżdżą tam szybciej niż powinni co potwierdzają twoje słowa.
Po piąte - Bycie "nauczycielem" w tej sytuacji i czynienie to co uczyniłaś wyrządza więcej szkody niż pożytku, od "nauki" czy też wyciągania konsekwencji z łamania regulaminu jesteśmy my - Administracja.

Pozdrawiam,

Puczy.

Edytowane przez Puczy
lekka poprawka - sens ten sam.
  • Super 8

Nie wyolbrzymiaj pojazd nie byl na srodku drogi tylko na prawym pasie, kierowcy rozpedzeni we mnie wpadali gdyby jezdzili stosownie to by nie doszlo do wypadkow a pozatym pierwsze słysze ze stanie miejscu jest karane prawkiem.

Ciezko bylo powiedziec ze tak nie mozna i dac warna, musiales poczuc ta dume oraz wyższość i wlepic prawko.

• Haha 4

3 minuty temu, Wercia2115 napisał:

Nie wyolbrzymiaj pojazd nie byl na srodku drogi tylko na prawym pasie, kierowcy rozpedzeni we mnie wpadali gdyby jezdzili stosownie to by nie doszlo do wypadkow a pozatym pierwsze słysze ze stanie miejscu jest karane prawkiem.

Ciezko bylo powiedziec ze tak nie mozna i dac warna, musiales poczuc ta dume oraz wyższość i wlepic prawko.

Nie muszę się dowartościowywać "wlepiając" komuś prawko. Znam swoją wartość i nie potrzebuję jej "podnosić". Stanie w miejscu nie jest karane prawkiem, natomiast stanie w miejscu na środku ulicy z zaciągniętym ręcznym po to, aby ktoś na tobie się uszkodził już tak.

• Super 6

Z tego co widac to nie znasz swojej wartosci, dokładnie widac twoje chamskie i bezczelne zachowanie.

Nie zapomiaj ze bycie supportem to nie tylko nadawanie kar, upomnienie slowne by pomoglo tym bardziej jak ktos jest swierzym graczem i nie rozumie jeszcze w pelni rozgrywki.

Jak juz wspomialam to nie byl srodek ulicy :) 

• Haha 4

1 minutę temu, Wercia2115 napisał:

Z tego co widac to nie znasz swojej wartosci, dokładnie widac twoje chamskie i bezczelne zachowanie.

Nie zapomiaj ze bycie supportem to nie tylko nadawanie kar, upomnienie slowne by pomoglo tym bardziej jak ktos jest swierzym graczem i nie rozumie jeszcze w pelni rozgrywki.

Jak juz wspomialam to nie byl srodek ulicy 🙂

Może i być środek pasa, stałem z boku, wydawało mi się, że stałaś na środku ulicy. Niemniej jednak, nie zmienia to w ogóle sytuacji, czy stałaś na swoim pasie, czy stałaś na środku ulicy, kroki, które poczyniłaś i sytuacje, do których doprowadziłaś są takie same. Nic więcej do dodania nie mam. Pozdrawiam.

• Super 5

Niestety nie jestem w stanie zweryfikować tej sytuacji ze względu na brak jakichkolwiek materiałów dowodowych. Nie mniej jednak nie podobają mi się niektóre odzywki, które stosuje Supporter w tym wątku, na co została mu już zwrócona uwaga. 

• Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.