Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kozaczek1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kozaczek1.
Nick(i) oskarżonego(/ych): Roczki
Powód skargi: Mute za prowokacje niby XD 
Data zdarzenia: 31.10.2025
Dowody: obraz.png.ecae90133929675aa8037dfc14f29905.png
Opis sytuacji: Witam, dostałem nieslusznego muta o NAZWIE Prowokacje gadamy sobie na dc i @DuzaKnaga.Kuli mowi ze lubi 13nastki to napisalem na g moze ktoras chetna bedzie i nagle patrze mute a za co i po co ? tego nie wiem licze na odpowiedz...

• Super 2
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Nie napisałeś „czy może któraś jest chętna”, tylko że inny gracz lubi 13-latki. Takie teksty to nie są rzeczy, które powinny lecieć na czacie globalnym, bo to widzą wszyscy. Jak chcecie sobie żartować w ten sposób, to róbcie to prywatnie, np. na Discordzie, a nie publicznie.

Padł raport na twoją wiadomość, więc zareagowałem. Według mnie była prowokacyjna oraz ta wypowiedz była nie na miejscu. Nie będę za każdym razem pytał, czy ktoś się poczuł urażony, bo chodzi o sam fakt, że takie rzeczy nie powinny się pojawiać na czacie. Uważam, że mute był uzasadniony ale zostawiam to do weryfikacji Administracji RCON 

Edytowane przez Roczki
  • Super 4
  • Haha 1
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

8 minut temu, Roczki napisał:

Nie napisałeś „czy może któraś jest chętna”, tylko że inny gracz lubi 13-latki. Takie teksty to nie są rzeczy, które powinny lecieć na czacie globalnym, bo to widzą wszyscy. Jak chcecie sobie żartować w ten sposób, to róbcie to prywatnie, np. na Discordzie, a nie publicznie.

Padł raport na twoją wiadomość, więc zareagowałem. Według mnie była prowokacyjna oraz ta wypowiedz była nie na miejscu. Nie będę za każdym razem pytał, czy ktoś się poczuł urażony, bo chodzi o sam fakt, że takie rzeczy nie powinny się pojawiać na czacie. Uważam, że mute był uzasadniony ale zostawiam to do weryfikacji Administracji RCON 

Ale wytłumacz mi co jest w tym złego że napisałem że gracz lubi 13 latki  jak jest praktycznie w tym samym wieku ?? XD 

• Haha 4

Nie wiem ile gracze maja lat i nie bee pytał ich o wiek. punkt regulaminu odnośnie komunikacji na serwerze mówi jasno:
1.2 Zabronione jest prowadzenie rozmów na tematy polityczne, religijne, rasistowskie, ksenofobiczne oraz tematy uważane powszechnie za niestosowne.

uważam że pisanie o tym że ktos lubi 13 latki gdzie reszta osób nie zna jego wieku jest powszechnie niestosowne.

• Super 6
  • Haha 1
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 2

W dniu 31.10.2025 o 14:59, kozaczek1. napisał:

Zadnej rozmowy o polityce nie było  ani o religii ani o rasizmie ani o ksenofobizmie tylko coś kręcisz kolego on ma 12 lat i lubi starsze 

Odpowiadasz tylko na to, co Ci pasuje - takie teksty są niestosowne i to również znajduje się w tym punkcie regulaminu. Kara została nadana słusznie.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.