Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na Jurga

wojtpower

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wojtpower12
Nick oskarżonego: jurga
Powód skargi: < oszutwo vmax>
Data zdarzenia: <około 00:56>
Dowody: <https://imgur.com/gallery/924NLPQi>
Opis sytuacji: <zobaczyłem na gieldzie picadora  był po 15k  pisze do właściciela czy moge jazde próbną a on jechał do urzedu pisałem go ale on niesłuchał gdy kupiłem już jechałem na G1 i widze że jedzie 169 a mówił że 180 mi sie to stało podejrzane zaiwadomiłem go o skardze a on gadał przeciez mi mówili że jedzie 180 bardzo bym chciał odzyskac 14,600k a ten pojazd oddac włacicielowi  a i jak by administracja mi niewiezyła to moge tym pojazdem przewieść i pokazać >
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <https://imgur.com/gallery/1tmz9XS>

Dobry wieczór, pisze odwołanie kupiłem pojazd picadora za 9.6 tysięcy ponieważ zacząłem bawić sie w standardowe resselowanie pojazdów kupuj taniej sprzedaj drożej. Byłem przekonany, że silnik 2.9 jedzie 180 v max ponieważ jechałem z górki i było zalane paliwo 98. Prosze o dalsze postępowanie w sprawie. Jurga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.