Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przywrócenie nagrody dziennej

Michas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Wczoraj około godziny 17:00 dostałem bana na serial tylko na serwisie PRPG. Ban został nałożony automatycznie z powodu IP. 
Najprawdopodobniej było to spowodowane przez użytek VPN. Muszę używać VPN'a aby móc grać w Battlefield 6. Bez tego VPN nie jestem w stanie zalogować się do gry.
Używam tego samego VPN odkąd kupiłem BF6 i dopiero wczoraj dostałem bana na serial. Wcześniej podczas gdy VPN był włączony po prostu nie mogłem połączyć się z serwerem PRPG.

Ban na serial został nałożony na 8 godzin ale przez to nie mogłem zalogować się na serwer i odebrać nagrody dziennej jak zawsze.
Napisałem w dziale "Pomoc" oraz w wiadomościach prywatnych do A. RCON lecz niestety nie dostałem odpowiedzi zanim było za późno.

Proszę o przywrócenie passy dziennych nagród na moje konto. Nie straciłem tego z powodu słusznego bana ani nie zapomniałem się zalogować. Na inne serwery z włączonym VPN mogłem wchodzić.
Posiadałem około jednego roku passy logowania.

W spoilerze podsyłam VPN którego używam oraz wycinek ekranu z blokady serialu przez IP.

Spoiler

image.png.c1231e3f491f80b58a04c0da312ff14f.png

image.png.a8b671d1d2fdcb49e90b50c0a15d2b91.png

Edytowane przez Michas
"Posiadałem około jednego roku passy logowania."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.