Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Draxen

calm7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zywy_
Nick(i) oskarżonego(/ych): Draxen
Powód skargi: Prawko, dlatego ze kolega kazal dac
Data zdarzenia: 28.10.2025
Dowody: [2025-10-28 15:53:27] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 9.97$ do gracza Ryosuke*!
Opis sytuacji: Tak, doszło do kolizji, ale to nie był żaden „taran”. Brakuje mi tu dopisku „celowy”, bo w moim przypadku nie było żadnej celowości. Zmieniając pas ruchu, nie zauważyłem pędzącego pojazdu SAPD i doszło do kolizji. Zapłaciłem 9 dolarów odszkodowania, żeby druga osoba wiedziała, że uznaję swoją winę. Kara nadana, po kolesiostwu, przypadkiem dostaje 2 raz od tego samego zglaszajacego i odbierajace reporta

• Haha 4

Hej

10 minut temu, calm7 napisał:

Tak, doszło do kolizji, ale to nie był żaden „taran”. Brakuje mi tu dopisku „celowy”

A więc tak dostałem reporta na twoją osobę podpytałem się innych jak to widzą i dostałem informacje po której postanowiłem cię ukarać.

12 minut temu, calm7 napisał:

Zapłaciłem 9 dolarów odszkodowania, żeby druga osoba wiedziała, że uznaję swoją winę.

To że zapłaciłeś nie zmienia faktu że nie możesz zostać ukarany

13 minut temu, calm7 napisał:

Kara nadana, po kolesiostwu, przypadkiem dostaje 2 raz od tego samego zglaszajacego i odbierajace reporta

Wypraszam sobie pisanie że kara jest nadana po kolesiostwu, wpadł report na twoją osobę to postanowiłem go przyjąć.
Tyle mogę powiedzieć od siebie

• Super 4
  • Lubię to! 1

1 minutę temu, Draxen napisał:

Hej

A więc tak dostałem reporta na twoją osobę podpytałem się innych jak to widzą i dostałem informacje po której postanowiłem cię ukarać.

To że zapłaciłeś nie zmienia faktu że nie możesz zostać ukarany

Wypraszam sobie pisanie że kara jest nadana po kolesiostwu, wpadł report na twoją osobę to postanowiłem go przyjąć.
Tyle mogę powiedzieć od siebie

Może to przypadek, że przyjmujesz raporty od tego kolegi, który dał je dwa razy akurat — nie wiem. Ciekawi mnie, jak to „wideo” lub „dowody”, lub cokolwiek co twój kolega dostarczył na mnie, wyglądało, że dałeś mi karę.

• Haha 2

Skracałeś, teoretycznie nie powinieneś znajdować się w tamtym miejscu. Jeżeli już to robisz, to powinieneś zachować szczególną ostrożność tak by nie blokować/doprowadzić do kolizji poprawnie jadących pojazdów. Kara została nadana słusznie. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.