Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na yellowpreston

zabijakaNs
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zabijakaNs
Nick(i) oskarżonego(/ych): @yellowpreston
Powód skargi: xle interpretowanie wiadomości prywatnych nadanie zbyt wysokiej kary 
Data zdarzenia: 25.10.2025
Dowody: forum 
Opis sytuacji: wbijam na forum patrze mam punktów 20 patrze admin @yellowprestonnadał mi za wiadomość na priwie za 1 przeklenstwo gdzie w regulaminie nie jest uzasadnione ze nie mozna przeklinac dodam ze przeklenstwo nie bylo w formie wyzwiska lecz jako przecinek ale patrzac na tresc wiadomosci to nie bylo jakies naruszenie z mojej strony a adm polecam czasem wrzucic troche na luz bo to juz jest przegiecie az sie wgl odechciewa co kolwiek pisac. 

• Haha 13

Witam, myślę, że wystarczająco to wyjaśniłem, dając ci nawet podpunkt tego regulaminu gdy nadawałem ci punkty. Nie mam nic sobie do zastrzeżenia, jeżeli masz jakieś wątpliwości, to przytoczę ci te punkty, które jasno mówią o tym czego się zabrania. Na koniec dodam również, że jeżeli macie jakieś niewyjaśnione spory, to idźcie to sobie wyjaśniać na Discordzie, a nie na forum. Pozdrawiam.

7. Zabrania się obrażania innych osób na Forum.

8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum. 

9. Na Forum obowiązuje kategoryczny zakaz używania wulgaryzmów w jakiejkolwiek formie.

• Super 10

15 minut temu, yellowpreston napisał:

Witam, myślę, że wystarczająco to wyjaśniłem, dając ci nawet podpunkt tego regulaminu gdy nadawałem ci punkty. Nie mam nic sobie do zastrzeżenia, jeżeli masz jakieś wątpliwości, to przytoczę ci te punkty, które jasno mówią o tym czego się zabrania. Na koniec dodam również, że jeżeli macie jakieś niewyjaśnione spory, to idźcie to sobie wyjaśniać na Discordzie, a nie na forum. Pozdrawiam.

7. Zabrania się obrażania innych osób na Forum.

8. Zabrania się udostępniania spraw prywatnych na Forum. 

9. Na Forum obowiązuje kategoryczny zakaz używania wulgaryzmów w jakiejkolwiek formie.

co mają te podpunkty do wiadomości na forum ? nie było zadnego udostepniania spraw tylko zwykła rozmowa dwóch osób druga sprawa nie było te obrazania rowniez dodam ze punkt 9 regulaminu jest znacznie wyodrebniony i osoba ktora korzysta z forum moze zrozumiec ten punk jako tyczy sie to wiadomosci podpunktow itp na forum a nie w wiadomosciach prywatnych jezeli w oku widac ze punkt 9 jest zle napisany to prosze to zmienic i nie wprowadzac gracza w blad.

• Haha 13

Przy otrzymaniu punktów otrzymujesz całą informacje za co je dostałeś - 9. Na Forum obowiązuje kategoryczny zakaz używania wulgaryzmów w jakiejkolwiek formie

Ja nie wiem na jakiej podstawie piszesz skargę widząc coś takiego. Czy to było jedno przekleństwo, czy pół - złamałeś regulamin, za co zostały nałożone punkty.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.