Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kozaczek1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kozaczek1
Nick(i) oskarżonego(/ych): @deftones
Powód skargi: Powód skargi jest taki ze chłop jest ślepy. 
Data zdarzenia: 20.10.2025 20:37
Dowody: https://imgur.com/a/TAETgsn
Opis sytuacji: Chłop mi pisze ze musi miec nagranie jak chłop mnie zabija a widac to na ssie xdd << [202] deftones: to zdjęcie nie wykazuje jakiegokolwiek vdm więc nie mogę z tym nic zrobić

• Haha 3
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Witam serdecznie,

Z racji dużej liczby zgłoszeń od graczy i późnego wieczoru po cięższym dniu, wybiórczo został przeze mnie potraktowany ten screen, do czego się przyznaję. Gracz został ukarany przeze mnie ostrzeżeniem na widniejący na screenie BK. Natomiast, samo karanie gracza zabraniem prawa jazdy za taki screen pozostawiłem wątpliwości, bo równie dobrze mógł kucnąć za pojazdem lub użyć innej animacji, czego nie szło wychwycić przez przyciemnione szyby, więc sam screen mógł mnie zmylić. Być może moja reakcja była zbyt pochopna. Wiem natomiast, że ów gracz na tamten moment dostał już kary innego rodzaju, więc podejrzewam, że faktycznie był to VDM i został przeze mnie popełniony błąd. Bez klipa ciężko było mi to określić nie znając kontekstu, zwłaszcza po takim screenie i z takiej perspektywy - a nie innej.

Nie mniej, biorę pełną odpowiedzialność za powyższe wydarzenie i liczę się z konsekwencjami.

Przepraszam i życzę miłego wieczoru oraz pozdrawiam.

deftones

Edytowane przez deftones
  • Super 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.