Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Psychopata panoszący się po wsiach Los Santos. Seria morderstw.

MySzYsTaRy

Rekomendowane odpowiedzi

UhHC15i.png

PWJnmF9.png

Witam, dzisiaj chciałbym zaprezentować Państwu mroczny artykuł o psychopacie, panoszącym się po wsiach Los Santos!

KJMeNzj.png

To wszystko wydarzyło się w ostatnich dniach... Odnotowano ponad 5 morderstw, każde w innym miejscu. Łączyło je jedno, mordercą była
ta sama osoba. Sprawca jako swój znak rozpoznawczy nacinał skórę za prawym uchem w literę „C”. Wszystkie ciała znalezione zostały w lasach lub
opustoszałych miejscach. Ze wstępnej analizy wyszło, że większość osób została uduszona, jedna z ofiar została dźgnięta nożem. Były to na ogół starsze osoby mieszkające w pobliżu
miejsc zbrodni. Funkcjonariusze policji oraz kryminalni ustalają przyczyny morderstw. Próbują również ustalić kto za tym stoi. Policja przesłuchała
świadka, bezdomnego, który widział jedno morderstwo. Mężczyzna wspominał: „Pałętałem się tej nocy po lesie, szukałem miejsca do spania. Nagle
zauważyłem nadjeżdżające czarne duże auto. Szczerze mówiąc, przestraszyłem się, dlatego schowałem się w krzakach. Zaciekawiony spoglądałem co się tam
działo. Z auta wyszedł mężczyzna, był średniej budowy ciała, nie widziałem dokładnie twarzy, bo było ciemno. Wyjął z bagażnika ciało i rzucił je pod drzewo,
później chwilę się porozglądał, zapalił papierosa i odjechał. Jak oddalił się na wystarczającą odległość to wybiegłem z krzaków i poszedłem zobaczyć co z tą osobą.
Był to mężczyzna, cały we krwi... Wydusił z siebie słowa „Pomocy, nie chce umierać”, po czym zemdlał, próbowałem go ocucić, lecz na marne. Nie mam telefonu, więc zacząłem
biec po pomoc. Niestety było to daleko od najbliższej wsi, więc pomoc dojechała dopiero z rana. Wszystko opowiedziałem funkcjonariuszom policji.
Aktualnie robione są sekcje zwłok ciał w celu zdobycia większej ilości informacji. Jeśli ktoś w dniach 02-09.02.2021 widział coś podejrzanego w godzinach nocnych, proszony jest o zgłoszenie się
na komisariat w celu złożenia zeznań. A teraz zapraszam na wywiad z jednym z funkcjonariuszy będących na miejscu.

gpyLnIM.png

X6SjwYc.png

gpyLnIM.png

wywiad.png.746ce033b8ecde23a3aa29e0c5cad9ad.png

R- Redaktor: @MySzYsTaRy     U- Uczestnik wywiadu: @olcha95

RWitam serdecznie, Apprentice MySzYsTaRy-Redakcja Lion News.

UWitam również, Police Officer I olcha95 - Police Department.

RCzy mógłbym Panu zadać kilka pytań?

UNaturalnie, odpowiem na to, czym mogę się podzielić.

RCo tutaj się wydarzyło?

UDoszło tu do serii morderstw niedaleko wsi w okolicach Los Santos, nie są one przypadkowe oraz ze wstępnych ustaleń prawdopodobnie sprawca jest jeden.

RWiadomo już, ile osób zostało poszkodowanych?

UDo tej pory jest to 5 osób poszkodowanych. Nie wiadomo jednak czy ta liczba się nie podniesie, ponieważ sprawca wciąż jest na wolności.

RUstaliliście już coś na temat sprawcy?

USprawcą z zeznań jednego ze świadków jest mężczyzna o średniej budowie ciała, tyle się o nim dowiedzieliśmy, również pozostawia on dziwny znak na swoich ofiarach.

RRozumiem, ode mnie to już wszystko na ten moment. Dziękuję, do widzenia.

UDziękuję również, miłego dnia.

gpyLnIM.png

galeria.png.b93be8d48df9c172cdc339446460f6e1.png

sb8YsTc.png

1L6SC5J.png

WOHW4Sc.png

gJiL3wi.png

Autor:  @MySzYsTaRy 

Korekta: @Kamcio.

Grafik:  @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.