Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Perka

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

txWxD3E.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy Czytelnicy! Ja jestem Starsza Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przychodzę do Was z wywiadem, którego udzieliła nam @Perka. Zaparzcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zapraszam Was do przeczytania materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | P: @Perka

V: Uszanowanie, z tej strony Starsza Publicystka @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
P: Hejka, z wielką chęcią odpowiem na Twoje pytania!

V: Dobrze, w takim razie na początek chciałabym poprosić Cię o to, abyś przedstawiła się naszym czytelnikom i opowiedziała nam coś trochę o sobie.
P: Najtrudniejsze pytania na początek. W porządku, a więc jestem Perka i w tym roku będę obchodzić swoje 23. urodziny. Coś tam się uczę, coś tam pracuję – prosty człowiek bez szału. Mam męża, dwa koty i gekona. Na ogół jestem osobą pozytywną, z różnymi dziwnymi rozkminami, z dużym poczuciem humoru, jak również z ogromnym dystansem do siebie. Ciężko jest opisać siebie w kilku słowach, dlatego że zawsze miałam z tym duży problem. Lepiej po prostu się poznawać i wtedy odkrywać czyjeś cechy osobowości.

OvZm0Im.gif

V: Czy posiadasz jakieś zainteresowania lub hobby, którymi chciałabyś się podzielić?
P: Oczywiście, że mam, ale to czy je pielęgnuję to już inna sprawa, hah. Pasjonuję się dinozaurami i gekonami. Powoli zagłębiam się w wiarę słowiańską, jak i mitologię nordycką. Interesuję się również samorozwojem, czyli czytaniem książek psychologicznych, poznawaniem tajnik i wybryków, jakie nasz mózg lubi nam sprawiać. Poza tym kocham wycieczki w góry! Uwielbiam zdobywać szczyty, a ponadto stawiać sobie nowe wyzwania w postaci cięższych tras. Lubię też rysować oraz czytać książki. Tutaj pozwolę sobie polecić „Cykl Demoniczny” – arcydzieło!

V: Jak trafiłaś na serwer ProjectRPG? Znalazłaś go sama, czy może ktoś Ci go polecił?
P: Pierwszy raz na ProjectRPG zalogowałam się chyba w 2020 lub 2021 roku. To był moment, w którym planowałam powoli odpuścić sobie Multi Theft Auto, więc zatrzymałam się tutaj chyba na... pięć minut? Oczywiście za sprawą @Szender. Ponownie zawitałam tutaj w czerwcu tego roku i znów dzięki Szenderowi, więc w sumie to przez niego tutaj jestem.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
P: Dosyć sprawnie, ze względu na to, że znałam już te schematy, ale w sumie zabawnie wyszło, jak musiałam przypomnieć sobie proste czynności typu jak wsiąść do pojazdu jako pasażer. Na początku gracz o nicku @mat17 bardzo mi pomógł, pokazał, gdzie co i jak, a potem już jakoś to szło. Sporo ludzi kojarzy mnie tutaj z innego serwera, więc szybko zaaklimatyzowałam.

V: Jak wyceniasz swój aktualny majątek? Co się w nim znajduje?
P: Gram na tym serwerze dopiero cztery miesiące, więc na razie „bida z nędzą”. Moim pierwszym pojazdem była Fortune’a 240SX, posiadam również Remingtona, Perenniala (no, bo Perka musi mieć Perka), Mesę Grande, Cadronę, PCJ-kę-600 i moje największe oczko w głowie, mianowicie Windsor z hydrauliką.

tI4cHye.png

V: Czy posiadasz jakiś cel, który chciałabyś zrealizować na serwerze?
P: Ciężko ocenić, dlatego że moje cele zmieniają się co chwilę, ale na ten moment dążę do tego, aby w końcu zakupić Cometa, aczkolwiek ciągle jakieś inne samochody trafiają się po drodze.

V: Czy jest coś, co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
P: Jedynie, co mnie kłuje w oczy, to wiszące od paru lat propozycje na forum oraz nierozpatrywane wnioski o utworzenie biznesu – szkoda czasu graczy, którzy włożyli dużo czasu w pomysły, które są naprawdę dobre.

V: Gdybyś miała możliwość napisania podania do frakcji, ewentualnie biznesu, co byś wybrała i dlaczego?
P: Napisałabym podanie do San Andreas Medical Department. Frakcja z Role-Play, która może nas czegoś nauczyć, co więcej wydaje mi się, że panuje tam fajna atmosfera. Jeszcze myślałam o San Andreas Road Assistance, bo od kiedy gram w Multi Theft Auto nigdy nie brałam tej frakcji pod uwagę jako jedną z opcji, a wydaje się naprawdę ciekawa. Szczególnie że znam super osoby z tej frakcji, które dobrze o niej mówią. Biznesy jakoś nigdy mnie nie interesowały, więc nawet nie mam wizji, w którym biznesie chciałabym uczestniczyć.

V: Co wniósł serwer do Twojego życia?
P: W sumie... nic. Może to kwestia tego, że jeszcze krótko tutaj jestem.

V: Odchodząc od Multi Theft Auto, grasz jeszcze w coś innego?
P: Oczywiście! Poza Multi Theft Auto gram w Path of Titans, Delta Force, Beasts of Bermuda, The Isle oraz różnorodne symulatory, takie jak: Farming Simulator, TCG Card Shop, House Flipper i tym podobne.

V: Jak wyobrażasz sobie swoje życie za pięć lat?
P: Trudne pytanie. Szczególnie że każdy rok mnie czymś zaskakuje. Mam nadzieję, że nie w psychiatryku po tym, jak zacznę płacić podatek obowiązujący od 26 roku życia. Ciężko jasno odpowiedzieć, mogę mieć nadzieję oraz dążyć do tego, aby było lepiej niż teraz.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
P: Mieć więcej gekonów! A tak na poważnie, to znaleźć w końcu pasję, której oddałabym się w stu procentach.

ND89Fk7.png

V: Dobrze, zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
P: Chciałabym pozdrowić wszystkich członków cudownej organizacji Immortal Dynasty, wytrwałych pracowników kopalni, a także calutki serwer!

pjgdEhb.png

V: YouTube Music czy Spotify?
P: YouTube Music.

V: Kawa czy Herbata?
P: Kawa.

V: Wschód Słońca czy Zachód Słońca?
P: Wschód słońca.

V: Amerykańska motoryzacja czy Niemiecka motoryzacja?
P: Amerykańska motoryzacja.

V: Teatr czy Kino?
P: Kino.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim Czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych Redaktorów w naszym wątku na forum.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

iJzoVTW.pngULH7lmV.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.