Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Yellowpreston

RYBSUNEK321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RYBSUNEK321.EBK

Nick(i) oskarżonego(/ych): Yellowpreston

Powód skargi: Nadanie kary bez podstawnie

Data zdarzenia:  14.10.2025 godz. 14:37

Dowody: https://imgur.com/a/k2Z5XFh

Opis sytuacji: zobaczylismy że Policja zatrzymała obywatela za jakieś wykroczenie planowaliśmy mu pomóc bez żadnych taranów i nawet tego nie zrobiliśmy a dostaliśmy z ziomkiem Prawko za "Celowy Taran i utrudnianie pracy frakcji". I mam pytanie co to ma znaczyć jeśli nigdy tak nie dostawali za pomoc w ucieczce to jest dosłownie bez sensu na dodatek że to Policja pierwsza zaczeła mnie taranować jak poprostu chcieliśmy pomóc w ucieczce bez taranów i innych takich rzeczy. Na dodatek w momencie co zostalo 45 sekund nagrania chcialem obok przejechac a zostalem spitowany w dół i co to jest za sens tymbardziej ze to ja najwiecej oberwałem dosłownie za to ze jechalem obok i na koncu przy sweeperach tez chcialem obok i znowu dostalem pita aż mój samochód trafił do stanu krytycznego.

• Super 6
  • Haha 12
  • WOW! 1

Cześć! Chcieliście pomóc bez żadnych taranów, aczkolwiek nie do końca każdemu z was to wyszło. Faktycznie, analizując twojego clipa, nie staranowałeś mnie, aczkolwiek na serwerze występuje desync (co jest normalne) i u mnie wyglądało to tak, jakbyś mnie lag-pitował. Aczkolwiek totalnie nie zgadzam się z tym, iż kara jest bez sensu dopuściłeś się celowego utrudniania pracy, zajeżdżając mi drogę, i bardzo dobrze to widać na załączonym przez ciebie clipie.

Zarzut pierwszego taranowania - dostaliście bindy z prośbą o odłączenie się, jednak nie przyniosło to żadnego efektu, stąd nasza reakcja. Również nie musieliśmy długo się zastanawiać nad podjęciem decyzji, ponieważ od razu zaczęliście zajeżdżać nam drogę i utrudniać działania, więc nasza reakcja była uzasadniona. Jedyne, do czego mogę się przyczepić w kontekście mojego błędu, to powód kary faktycznie, w twoim przypadku nie doszło do taranowania, ponieważ wystąpił desync, choć z mojego punktu widzenia wyglądało to zupełnie inaczej, aczkolwiek do utrudniania jak najbardziej się dopuściłeś.

Tyle ode mnie, pozdrawiam!

• Super 6
  • Nie lubię tego 2

Zmieniłem powód kary na "Zajeżdżanie drogi, utrudnianie pracy frakcji". Mam nadzieje, że teraz wszystko się zgadza, bo nie wierze, że oglądając to nagranie, nie widzisz swojego celowego przeszkadzania i szkodliwego działania.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.