Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Tuner

Perfekt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytających, z administracją nie można sie za bardzo dogadać na pv więc pisze tutaj.

W czerwcu dostałem bana za transkacje w której nabyłem drogą kupna turismo 2kid za kwote 15kk, tylko dla czego zostałem zbanowany, nie można było tej sytuacji wyjaśnić w jakiś inny sposób? kupiłem pojazd na podstawie oferty która przebiłem o jakieś 5kk, ban nie był do końca słuszny, nie kupiłem go za połowe ceny tylko dla tego że, gracz potrzebował z jakiegoś powodu gotówki. Mogłem wyjaśnić transakcje na pv jak już robiłem to w podobnej sytuacji, zostałem bez większego trudu zbanowany więc, dlaczego mam tracić tunera, jeszcze do tego zapłacić 1kk kary na rzecz Arcon?! Nie rozumiem jakie są predyspozycje do zabrania mi nieruchomości którą nabyłem za gotówkę serwerową, nie małą gotówkę iż warta jest około 8kk. Tak samo nie rozumiem dlaczego inni mogą dostać wiadomość na pv, żeby wyjaśnić transakcje a ja dostałem od razu bana, na podstawie odmiany, nawet nie mogłem sie przygotować na taką ewentualność. Dlaczego mam być stratny 9kk i być w plecy praktycznie rok gry tylko dla tego że, chciałem kupić pojazd przebijając oferte którą podał mi na pv? Nie zgadzam sie z decyzją, odebrania nieruchomości o tak dużej wartości iż, można było to wyjaśnić w inny sposób. Pozdrawiam, życzę miłego dnia wszystkim 🙂 

• Super 3
  • Haha 4
  • Lubię to! 1
  • WOW! 3

Witam mój nie serdeczny kolego, przybywam ci z pomocą! Wydaje mi się że nie mogłeś wyjaśnić tej sytuacji na pv ponieważ to już chyba twój 3 perm za podobne transakcje dlatego też straciłeś tuner (bo podczas zakupu tunera bierzesz odpowiedzialność za to że nie zrobisz nic głupiego - czytaj - zakup fury za 50% jej wartości. 

Edytowane przez Skopson
  • Super 7
  • Auć 1
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.