Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

Brandura
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Minxon
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary mute.
Data zdarzenia: 12 Października 2025, 17:52
Dowody: 

Spoiler

300) ZbyszeKieliszek: powinien
Gracz Bakus__ został wyciszony (VC) na 2 dni przez Banan99, powód: Wulgarne bindy, muzyka na VC
(212) Tuszin: hahahaha
(64) Brandura: XDDDDDDDDDDDDD
(300) ZbyszeKieliszek: ale szacun
(300) ZbyszeKieliszek: dla was
(212) Tuszin: szacun dla ciebie boniarzu
(296) Bakus__: kapus kapuś inaczej 60!!
(212) Tuszin: boniarz dm
(64) Brandura: o swoich kolegach piszesz?
Gracz Brandura został wyciszony na 12 godzin przez Wujaszek. (web), powód: CBK

Opis sytuacji: Witam serdecznie osobę rozpatrującą tę skargę. Jak widać w powyższych logach, otrzymałem karę MUTE na serwerze, której powodem było CBK. Rozumiem że każdy administrator subiektywnie ocenia wymiar kary, czy samą potrzebę jej nadania. Natomiast uważam że odpowiedź "o swoich kolegach piszesz?" na wiadomość która obciąża mnie tytułem "kapusia", ma się nijak do nadanej kary, oraz nijak sprawiedliwie wedle drugiej strony mojego werbalnego oponenta na tamten moment.
Proszę o sprawiedliwe rozpatrzenie tej skargi.

• Super 1
  • Haha 3

Witaj karę otrzymałeś na podstawie innych logów niż tych które przedstawiłeś wyżej. Ja ze swojej strony dodam tylko że pisanie c-wordów oraz mówienie do kogos by wypierdzielał na inny serwer (oczywiście wulgarnie) nie jest dopuszczalne oraz nie jest zgodne z regulaminem serwera, za co zostałeś ukarany

Edytowane przez Wujaszek.
  • Super 7
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.