Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

oliwierbluza1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: oliwierbluza1
Nick(i) oskarżonego(/ych): Lunek
Powód skargi: Nieprawidłowe wyskalowanie kary
Data zdarzenia: 11.10.2025, 12:03 - 12:20
Dowody: https://imgur.com/a/kzmZAzc
Opis sytuacji: Jadąc sobie na średnią giełdę w LV po przejechaniu przez rondo chciałem wyprzedzić lawetę poruszającą się 2 pasem. Podczas wyprzedzania kierowca lawety chamsko zmienił pas ruchu i wypchnął mnie z drogi, tym samym prawie powodując kolizję. Nagrałem klipa, wysłałem reporta, a Lunek nadał ostrzeżenie. Osobiście uważam, że biorąc pod uwagę, że manewr wyglądał na wykonany świadomie oraz niezwykle bogatą listę kar kierowcy lawety (3 strony kar w tym 2 prawka w ciągu ostatnich 11 dni) nadana przez supportera kara jest zbyt łagodna.

• Haha 21

Hej!

Zgodnie z poleceniem wyższej rangi, która również oceniała tą sytuację doradziła mi abym użył w tym przypadku ostrzeżenia, ze względu na brak uszkodzeń w twoim pojeździe. Gracz faktycznie zajechał Ci drogę lecz nie na tyle aby karać zabraniem prawka. Jeżeli Gracz uszkodziłby Ci pojazd zostałby ukarany w całkowicie inny sposób.

Spoiler

[2025-10-11 12:13:17] [Output] : Gracz K37RAPER otrzymał ostrzeżenie od lunek (web), powód: Na przyszłość zachowaj większą ostrożność na drodze! (dowód dostarczony administracij)

E: Dodatkowo, w mojej ocenie sytuacji jak i wcześniej wspomnianego Administratora, gracz mógł Cię nie zauważyć co widać po szybkiej reakcji odwijania w przeciwną stronę aby Cię nie uszkodzić.

Edytowane przez lunek
  • Super 19

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.