Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zakup komputera ze zbanowanym SERIALEM

BasteeK.ddl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. 

Ponad rok temu zakupiłem od znajomego komputer do grania, gdyż sam grałem wtedy na laptopie a szykowałem się do zakupu komputera. Idealnie to się zgrało w czasie i pozwoliło zaoszczędzić mi duże pieniądze na zakupie nowych części. 

Pierwszy raz zgłosiłem tą sytuację 11/09/2024. Poinformowałem wtedy, że zakupiłem komputer od znajomego, lecz nie mogę grać na ProjectRPG, ponieważ jego konto posiada perma. Rozumiem, że wtedy mój problem nie został rozwiązany, ponieważ mogło wyglądać to jak próba oszustwa aby odbanować jego konto, lecz już po ponad roku czasu mam nadzieję że uwierzycie mi że sytuacja jest autentyczna i nie jest to żadna próba przywrócenia możliwości grania na jego koncie, lecz na moim. 

Dużo czasu spędziłem na tym serwerze, byłem częścią Administracji, swoją malutką cegiełkę do rozwoju serwera myślę, że dołożyłem i chciałbym nadal mieć tą możliwość robienia tego.

Serial, który jest teraz mój i posiada bana: 

Nie wiem za co on dostał Perma, nie grałem z nim w ogóle i moja rozgrywka na scenie MTA nie jest jakkolwiek z nim związana. 

Dajcie znać co jest wymagane z mojej strony aby udowodnić, że mówię prawdę. 

Pozdrawiam

Edytowane przez Ka3R
usuniecie serialu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.