Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak możesz zauważyć na nagraniu był lag, który spowodował, że mnie od razu cofnęło mnie na mój pas. To nawet nie był CELOWY TARAN. Nie sądzę, że staranowałbym i uciekł, czy nie zapłacił/ nie dał fixa (jeżeli pojazd by był naprawiony) Skarga napisana na siłę za ukaranie kolegi Twojego 😄.  

1 minutę temu, Pawelek napisał:

Jak możesz zauważyć, to był problem twojego internetu, a nie serwera. Ztaranowałeś, więc należy się prawko.

Wystarczy napisać ile potrzebujesz pieniędzy za naprawę. A nawet tego nie napisałeś tylko na siłę skargę napisałeś.

Przed chwilą, WhiteTiger napisał:

Wystarczy napisać ile potrzebujesz pieniędzy za naprawę. A nawet tego nie napisałeś tylko na siłę skargę napisałeś.

Nie będę do ciebie jeszcze pisał. żebyś oddał pieniądze - to należy do ciebie. Jeśli sie ma lagi, to chyba nie aż takie, że nawet nie widziałeś jak  we mnie uderzyłeś.

Chyba logiczne, że nie pisałem ile zapłacić itd, skoro Cię nie widziałem i u mnie jechałem normalnie 😉

9 minut temu, Pawelek napisał:

Nie będę do ciebie jeszcze pisał. żebyś oddał pieniądze

Skoro widzisz, że się nie zatrzymałem i pojechałem dalej to logiczne, że nie widziałem? Wystarczyło napisać, napisz mi kwotę naprawy uranusa, Zwrócę Ci ją,

4 minuty temu, Pawelek napisał:

a ty dajesz prawko bez zawahania,

Nie daje prawek totalnie za nic, skoro gracz uszkodził pierw płaci nie prawda? 🙂  Skoro po warnie nie potrafi tego zrobić i podchodzi olewczo do sprawy, taki po prostu dostaje prawko, jeżeli bym Cię celowo staranował to okej, ale to był zwykły lag XD

nie szukaj dziury w całym, bo za takie coś prawka nie dostane 😉

Skoro jesteś na tak wysokiej posadzie, to wydaje mi się, że jesteś na tyle inteligentny, żeby przeprosić poszkodowanego przez Ciebie gracza i mu to zrekompensować. Ranga administracyjna do czegoś zobowiązuje, nie uważasz? Poza tym nawet w skardze nie potrafisz mnie przeprosić, gdzie widocznie jest nagrane na filmie. Co Ty w ogóle jeszcze robisz w tej administracji? 0 jakiejkolwiek skruchy, pokory. 

29 minut temu, WhiteTiger napisał:

nie dał fixa

Tutaj widzę, że chcesz wykorzystać rangę, za swoje błędy.... oj nie ładnie 🙂

Hej, dwie sprawy

1. Akcja dzieje sie pod wplywem laga

2. Zły dzial

Auto było całe więc support może ewentualnie naprawić Ci auto za tamtą sytuacje, aczkolwiek nie będę wyciągał konsekwencji ponieważ nie jestem do tego upoważniony.

Jeśli chcesz składać skargę na tego gracza to w skargach na administrację

Odrzucam 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.