Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fotograf7kilo77

MireK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Fotograf7kilo77
Data zdarzenia: 03.10.2025
Opis zdarzenia: Przyjechałem na grzybiarza zaparkowałem auto obok innych tam stojących, poszedłem robić zadanie dnia wracam do auta za 10 min a moje już na PP, z tego co mi wiadomo to po 24h odholowują auta jako porzucone a na grzybiarzu nie ma strefy płatnego parkowania.
Dowody:  niestety zapomniałem zrobić SS z parkingu policyjnego, ale mam SS jak pisałem do niego jeszcze na PP.

mta-screen_2025-10-03_19-56-52.png

• Haha 5
  • Lubię to! 1

Na forum mamy coś takiego jak granice miejsc parkingowych między innymi na grzybiarzu które pokazują że miejsce jest do końca drewnianego płotu. Twój pojazd był poza tym miejscem dlatego zostało zaliczone jako porzucone. Czas postoju w tym przypadku nie ma znaczenia.

mta-screen_2025-10-03_19-36-13.png

Screenshot_2025-10-03-21-29-51-12_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

• Super 9
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Witam, myślę że bez żadnych wątpliwości wszystko zostało wyjaśnione przez naszego pracownika, pokazane przez niego dowody jednoznacznie pokazują, iż nie popełnił on błędu, a pojazd oskarżającego faktycznie stał w niedozwolonym miejscu zgodnie z tematem CZF --> 

Skargę odrzucam. 

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.